Nogle foredrag og aktiviteter i KU.BE rykker online
Mens KU.BEs døre er lukkede, rykker nogle af de planlagte foredrag og aktiviteter i KU.BE nu online i stedet.

Her er en oversigt over online-aktiviteter (opdateres løbende):

Selvtræning for hele familien - på Frederiksberg
Mens vi venter på, at det populære familieorienteringsløb med start foran KU.BE er tilbage, kan I træne sammen med løbeklubben på anden vis. Læs hvordan her.

Onlinekoncert: Klassisk koncert for børn og bamser med GIÒIA
Børnene kommer helt tæt på instrumenterne og deres lyde - og der skal både klappes, danses og quizzes undervejs. NÆSTEN som hvis vi var i KU.BE! Hvordan lyder musik fra middelalderen? Hvad er en rammetromme med bjælder? Hvem er lillebroderen i en blokfløjtefamilie? Se med! Link til koncerten er her.

Samtidssang rykker online part II: I Danmark er jeg født - og jeg blir' hjemme
Vær med, når højskolelærer og pianist Thomas Vigild sætter fokus på samtidssangen og opdaterer den med nye tekster, der afspejler vores nutid. I denne uge med en coronasangtekst af satiregruppen MAGT. Link til sang, tekst og akkompagnement: Syng med her.

27. april kl. 20.30: Onlineforedrag: Forstå din 1-3-årige - lidt bedre!
Familieskolens foredrag bliver afholdt som et onlinewebinar - LIVE og med mulighed for at stille spørgsmål. Du deltager bare hjemme fra sofaen i stedet for. Husk tilmelding. Al info findes her.

Samtidssang rykker online
Vær med, når højskolelærer og pianist Thomas Vigild sætter fokus på samtidssangen og opdaterer den med nye tekster, der afspejler vores nutid. I denne uge er det med sangen 'Langhåret' - en coronasang om at savne frisøren. Syng med her.

Groove-dans for hele familien
Her er tre gode tips til sange, som er perfekte at danse igennem til sammen med ungerne hjemme på stuegulvet - fra Groove-underviseren Karin. Groove-dans for hele familien skulle have fundet sted i KU.BE den 18. april. Få dansetips her.

Klassisk koncert for børn og bamser - nu online
Genklanges koncert, som oprindeligt skulle have fundet sted i KU.BE lørdag den 4. april, rykker online. Linket til koncerten kan findes her. Der bliver spillet Carl Nielsen, og vi kommer tæt på både instrumenterne, noderne - og musikerne.

Speedstacking - online hver dag
De to ugentlige sportstacking-træninger med Frederiksberg Sport Stacking Klub rykker også online. Man kan nu deltage HVER dag - via skype. Læs mere her: Sådan er vi sammen på afstand: Træn med Frederiksberg Sport Stacking Klub.

Undersøgelse om KU.BEs byhave: Har du et favoritsted?
Netop i disse uger skulle studerende antropologer have foretaget interviews i Byhaven - om Byhaven. Dette kan ikke lade siog gøre pga. coronakarantænen. Men I kan i stedet deltage online her! - og dele jeres meninger, minder, favoritsteder og forslag til forbedringer. 

Onlinewebinar: Hvis ikke skældud, hvad så
Foredraget "Hvis ikke skældud, hvad så?" er også rykket online. Læs mere om, hvordan du deltager her: Online-foredrag til de 3-8-åriges forældre. Online-webinaret foregår LIVE og med mulighed for at stille spørgsmål ligesom ved et almindeligt foredrag. Du deltager bare hjemme i sofaen i stedet for. Husk tilmelding.

Vi opdaterer listen over online-muligheder løbende.