Undersøgelse om KU.BEs byhave: Har du et favoritsted?
Har du minder fra eller meninger om KU.BEs byhave, du gerne vil dele?

Hvad synes du om KU.BEs byhave? Hvordan bruger du den? Har du et særligt favoritsted i byhaven? Eller har du forslag til forbedringer?

Ja, det er et pudsigt tidspunkt at stille disse spørgsmål på, men her er årsagen:

Fire antropologistuderende fra Københavns Universitet er i gang med at lave en undersøgelse af KU.BEs byhave, i samarbejde med landskabsarkitektfirmaet SLA.

Netop nu, i disse uger (og frem til den 5. april) havde de studerende planlagt at gå rundt i byhaven for at interviewe folk ansigt til ansigt derude. Men det kan de ikke nu på grund af regeringens forsamlingsforbud.

Derfor skal undersøgelsen nu foregå online! Og vi håber, I vil være med.

Man kan deltage på to forskellige måder:

Et lille online-interview gennem mail, chat eller telefon.
Hvad synes I om byhaven, hvorfor og hvornår besøger I den, og hvordan bruger I den? Har I en lille historie om byhaven, noget video, nogle billeder eller nogle lege, I kan dele? Har I favoritsteder? Eller har I forslag til forbedringer af byhaven? I vil blive interviewet over telefonen eller via mail eller chatfunktioner på de sociale medier. Hvad I nu foretrækker i disse tider.

En lille sjov opgave, du kan lave selv - eller sammen med dine børn
De antropologistuderende undersøger, hvordan I oplever byhaven, hvad der er mindeværdigt, og hvordan I ser den for jeres indre blik. Derfor vil de gerne have jeres tegninger af en dag i byhaven - eller jeres kortlægninger af området. Det er en helt fri opgave, hvor alt fra pindemænd til en google maps-lignende optegning vil give de studerende en idé om, hvordan du eller dit barn oplever byhaven, og hvad I har fokus på. 


Har I noget at dele? Vil I være med? 
Så kan I sende en sms eller ringe til de studerende på telefon: +45 31 37 50 88 - eller skrive på mail: hannahkaae@gmail.com

NB: Alle interviews anonymiseres, medmindre I ønsker andet, og de antropologistuderende beskytter og opbevarer jeres billeder mm. efter GDPR-lovgivningen.