Online-foredrag for de 3-8-åriges forældre.

Da vi ikke kan mødes i den fysiske verden pga. faren for coronavirus-smitte, bliver dette foredrag, som skulle være afholdt i KU.BE, holdt som et online webinar. Det er LIVE og med mulighed for at stille spørgsmål ligesom ved et almindeligt foredrag. Du deltager bare hjemme fra sofaen i stedet for.

Hvis ikke skældud, hvad så?
Mange synes ikke, at man skal skælde ud, men falder alligevel i gang på gang. For de fleste af os ved dybest set ikke, hvad vi skal gøre i stedet.

For eksempel…

  • Når børnene ikke hører efter.
  • Når børnene ikke gør, hvad der bliver sagt
  • Når børnene har store ”udbrud” over små ting.

Når du bliver irriteret på dit barn, er det ofte, fordi du synes, at han/hun burde opføre sig anderledes eller burde forstå, at han/hun ikke må… Men det meste af det, små børn får skældud for, kan de rent faktisk ikke gøre for.

Ved dette foredrag finder du ud af hvorfor, og du går hjem med helt konkrete bud på, hvad du kan gøre istedet for skældud – ting der er nemme at gå til og lige til at omsætte i hverdagen.

Rikke Winckler giver forskningsbaseret viden og helt konkrete redskaber til at skabe mere samarbejde og mindske skældud. Der er facts om børn udvikling, herunder hjernen, der er med til at give indblik i, hvor meget man reelt kan forvente og forlange af det lille barn. Rikke fortæller også om børns typiske reaktionsmønstre ved skift - f.eks. ved overgangen fra børnehave til skolestart.

Oplægsholder Rikke Winckler er uddannet pædagog, terapeut og coach. Hun kombinerer sin store viden om børn med sin interesse for at gøre dagligdagen nemmere og sjovere med de mindste i huset.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med www.forældresparring.dk

BEMÆRK
Når du har tilmeldt dig vil din mailadresse og dit navn blive videregivet til Rikke Winckler (oplægsholder) og forældresparring.dk der er teknisk arrangør af online-foredraget. Du vil udelukkende modtage mails med information og praktiske oplysninger i forbindelse med det planlagte foredrag, og din mailadresse vil efterfølgende blive slettet.

Foredraget bliver ikke optaget og foregår LIVE på det angivne tidspunkt.

Tilmelding og nærmere info: https://familieskolen.dk/foredrag/hvis-ikke-skaeldud-hvad-sa-online-foredrag/id/F7109
Der er et max på 100 deltagere, og hvis det bliver fyldt, kan man skrive sig på venteliste og få besked, hvis et ekstra foredrag sættes op.

Type
Foredrag
Dato og Tidspunkt
30. marts 2020Kl. 20:30 til 22:00