Sådan er vi sammen på afstand: Træn med Frederiksberg Sport Stacking Klub
Normalt er der sport-stacking to gange om ugen i KU.BE. Nu kan I træne med hjemmefra!

Frederiksberg Sport Stacking Klub, som normalt træner i KU.BE to gange om ugen, savner selvfølgelig at træne i KU.BE i disse dage, hvor de to ugentlige sessions er aflyst indtil den 13. april. 

MEN Frederiksberg Sport Stacking Klubs aktiviteter fortsætter online via Skype! Hver dag træner de sammen via skype fra kl. 16. Og alle er velkomne til at stacke med! - eller bare kigge på. Ganske som det er tilfældet, når FSSK træner i KU.BE. Og skype-træningen fortsætter, indtil der ikke er flere online.

Linket til den daglige online-stacking kl. 16 er her: https://join.skype.com/hcoMApFD6BJ8 

Hermed har FSSK faktisk udvidet deres normale antal af ugentlige træningstimer markant - som følge af statsministerens opfordring til at være sammen på afstand. 

Hvis man selv vil stacke med
Hvis man selv vil stacke med, kræver det selvfølgelig, at man selv har udstyret hjemme (et sæt stacking kopper, en måtte og en timer). Og i disse tider bringer klubben desværre IKKE låneudstyr ud. MEN man kan også bare deltage som tilskuer - og måske lure nogle tricks af. 

Hver dag er der minimum fem stackingpersoner aktive i perioden, og selv i den forgangne weekend kunne de mest ihærdige personer ikke holde sig væk. Man behøver ikke at deltage i to fulde træningstimer for at være med. Man kan bare kigge ind via linket, sige hej og se og mærke begejstringen ved at kunne stacke "sammen på afstand".

Hvis I vil følge med i, hvordan Danmark klarer sig i den internationale rankings blandt stackere, der stacker og deltager i turneringer hjemmefra, kan I følge med på denne side: https://online.thewssa.com/. Den 07. maj 2020 lå Alexander Engell-Hedager Damkjær, som træner i KU.BE, nummer 1 på listen - over den amerikanske verdensmester William Orrell.

Brug for instruktion?
Som en ekstra bonus tilbyder formanden for FSSK grundig instruktion i stacking, hvis I har brug for det! Ring eller send en sms til Henrik på 31 70 03 41.

Link til videosamtalen på skype: https://join.skype.com/erxW2JZLBp1x