Info om parkering, handicapfaciliteter, garderobe og meget mere.
 • KU.BE har både et herre- og et dameomklædningsrum i stueetagen. Medbring selv hængelås, hvis du vil låse dine ting inde (eller køb en hængelås i frontdesken til 40 kr.).
 • KU.BE har både herre-, dame- og handicaptoilet i stueetagen.
 • Pusleborde findes på dame- og handicaptoilet i stueetagen, samt på handicaptoilettet på 3. etage.
 • KU.BE har en garderobe i stueetagen med plads til jakker og tasker. Vi anbefaler, at du samler alle småting som huer og vanter i de store poser, der ligger i garderoben.
 • Hvis du eller dit barn (7-9-13) skulle falde og slå sig, har vi køleposer og plastre i Frontdesken.
 • Vi har to parkeringspladser til handicappede lige foran KU.BEs hovedindgang.
 • Ved arrangementer i KU.BE gælder det at:
  Ledsagere til kørestolsbrugere kommer gratis ind
  Der altid afsat plads til maximalt 3 kørestolsbrugere i den pågældende sal.
  Ved køb af billetter via KU.BEs hjemmeside skal det oplyses, hvis billetten omhandler kørestolsbruger + ledsager
   

Fødselsdage i KU.BE
KU.BEs børnefødselsdage skal bookes på forhånd. Læs mere her.

Madpakker
Du må have din egen smurte madpakke med, som kan spises i madpakkeområdet - men ikke forplejning til grupper.

Parkering
Vi henviser til parkering på Dirch Passers Allé og de omgivende veje i lokalområdet. Parkeringshuset under Byhaven (NB: parkeringskælderen hører IKKE til KU.BEs ejendom) er lukket i 2020 (året ud) pga. MHT Højgaards byggeri på nabogrunden.

Frederiksbergs parkeringsregler
Fra den 1. januar 2020 skal man ikke længere bruges sin bils parkeringsskive i samme omfang som før på Frederiksberg. I stedet skal man registrere sin parkering digitalt via parkerings-apps, parkeringsautomater eller have en parkeringslicens. P-skiven skal kun i brug på steder med tidsbegrænset parkering. Det kan for eksempel være på de strækninger, hvor du kun må holde i 30 minutter eller 1 time. Læs om Frederiksbergs parkeringsregler lige her på kommunens hjemmeside

Røgfri matrikel
Pr. 1. januar 2020 er alle kommunale og selvejende institutioner på Frederiksberg, hvor mere end 30 procent af målgruppen er børn og unge, røgfri. KU.BE er en røgfri matrikel, hvilket betyder, at der ikke må anvendes tobak, herunder snus, skrå eller e-cigaretter på KU.BEs matrikel. Denne røgpolitik er et middel til at forebygge rygestart blandt børn og unge. Læs mere her: KU.BE - en røgfri arbejdsplads.

Travle weekender
Der er mange mennesker, som besøger KU.BE i weekenden - især i højsæsonen (efterår og vinter). Det betyder, at vi nogle gange har så mange personer i huset, at der i perioder kan opstå kø ved døren. Køen opstår, fordi vi først kan lukke folk ind, når et vist antal personer er gået ud igen. Alt sammen på grund af brandsikkerheden.

Wi-fi
KU.BE tilbyder gratis wi-fi.