Fotoudstilling: Thank An Ex II - frem til 4. juli
Åben fotoudstilling i KU.BE om den særlige relation, ekskærester har til hinanden.

Hvad føler du omkring din ekskæreste? Ville du ønske, at personen fløj til månen og blev der, eller fylder det dig med kærlighed og varme at tænke tilbage på det, I engang havde sammen?

Denne fotoudstilling er lavet efter sexolog May Hagedorns idé og koncept, og billederne er taget af fotograf Ole Overgaard.

Baggrunden for projektet er May Hagedorns fascination af den særlige relation, ekskærester har til hinanden. Særligt er det den situation, hvor eksparret sætter pris på og fortsat føler en kærlighed for hinanden, der fascinerer. 

“Der sker noget magisk, når begge parter er enige om at gå fra hinanden, men fortsat har en helt unik connection. Vi mennesker har denne særlige gave, at vi kan afslutte en tæt og seksuel parrelation, og så formå at ændre relationen til en form, der passer os bedre. Det er aldrig nemt og ukompliceret, og det kræver en enighed og enorm ihærdighed at holde fast. Jalousi, tvivl, og ambivalens er ofte en del af rejsen, så der skal være et stærkt grundlæggende fundament at blive ved at vende tilbage til. Derfor desto mere særligt, når det sker.

Vi ved godt, at vi ikke skal være kærester igen, være fysisk intime igen, og intet er forventet eller kalkuleret. Det er smukt og på en måde en meget ren form for kærlighed. Udstillingen viser fem par, der netop har denne connection, og har ladet os komme indenfor, for at fange noget af den på kamera", siger May Hagedorn.

Idé og koncept: Sexolog, May Hagedorn Bang (mayhagedorn.com)
Fotograf: Ole Overgaard (oleovergaard.dk)

Udstillingen kan ses i KU.BE frem til 4. juli.