Nogle af KU.BEs aktiviteter rykker online - igen
Mens KU.BEs døre er lukkede (endnu en gang), rykker vi online i stedet.

Nej, det er bestemt ikke det samme at danse hjemme i stuen, når man kunne have danset sammen med andre i Zen-salen i KU.BE...

MEN mens vores døre er lukkede, rykker vi nogle af vores aktiviteter online, så I kan høre musik, tegne, bevæge jer, få pulsen op og komme i godt KU.BE-humør alligevel. Ganske vist via skærmen, men sådan er det, mens vi venter... 

Her er en oversigt over online-aktiviteter (opdateres løbende):


Tegneshow med Tormod Tegner direkte fra KU.BE
Onsdag 10. marts, 17. marts, 24. marts og 31. marts kl. 16
Et ægte musikalsk tegneshow med tegnesange, tegnequizz og tegneskole! Find papir og tusch frem og vær med hjemme fra stuen!
Læs mere her: Tegneshow med Tormod Tegner direkte fra KU.BE


Qi Gong livestreaming via Zoom
Har du brug for ro til systemet, mere energi og øget velvære? Rummet for Tai Chi Chuan-udøvere arrangerer Qi Gong live-streaming på Zoom hver torsdag kl. 10-11, så længe KU.BE er nedlukket.
Læs mere her: Qi Gong via Zoom


Online-børnekoncert med Genklange
De klassiske koncerter for børn og bamser, som normalt finder sted en gang om måneden i KU.BE, er desværre aflyst pga. nedlukningen, men Genklange har skabt en onlinekoncert til jer med masser af smukke melodier og sjove quizzer. 
Se med her: Onlinekoncert med Genklange


Livekoncert fra KU.BE. Lyra Valenza
Lørdag den 27. februar kl. 20
Den elektroniske duo Lyra Valenza skulle have spillet koncert i KU.BE i februar. Som så mange andre begivenheder i dén måned blev livekoncerten aflyst. Nu er begivenheden omdannet til en streamingkoncert, direkte fra KU.BE den 27. februar kl. 20. Vil du med til koncert med den genre-klaustrofobiske og eksperimenterende duo, der ikke har spillet i København i mere end et år? Vi livestreamer koncerten her fra siden - samt via vores youtube-kanal og på facebook.
Læs mere her: https://kube.frederiksberg.dk/arrangementer/live-fra-kube-lyra-valenza


Ulvetimefest for de 5-9-årige (plus søskende)
4, 11. og 18. februar 2021 kl. 16 via Zoom
Online-leg og samvær med jævnaldrende kan sagtens være fuld af kontakt, kreativitet og bevægelse - selvom det foregår via skærmen. Kom og vær med til Ulvetimefest! Til forskel fra passiv skærmunderholdning lægger vi vægt på børnenes egne bidrag til aktiviteterne, så de mærker, at de har en betydning i fællesskabet.
Læs mere her: Ulvetimefest for de 5-9-årige


BabyGroove over Zoom
3., 10. og 17. februar 2021 kl. 10.30 via Zoom
Vi danser superenkle trin til fed musik, der gør dig i godt humør, giver dig mulighed for at få pulsen op og få fat i din kernemuskulatur. Du kan danse med dit barn i bæresele eller vikle, på armen eller mens barnet kigger på fra legetæppet. Og særligt starten af timen vil indeholde sansestimulation for din baby også. Du behøver ingen danseforkundskaber for at være med. 
Læs mere her: BabyGroove over Zoom


Tegneshow fra slut-2020 hjemme i stuen med Tormod Tegner og DJ Myseost
Til den lange nedlukning: Gense tegneshowet, som vi livestreamede fra KU.BE. Det er sjovt! Vær med hjemme fra stuen: Find papir og tusch frem og nyd en herlig omgang tegnesange, tegnequizz og tegneskole, som stimulerer kreativiteten og fantasien.
Vær med her: Tegneshow med Tormod Tegner 


Onlinekoncert: Klassisk koncert for børn og bamser med GIÒIA
Børnene kommer helt tæt på instrumenterne og deres lyde - og der skal både klappes, danses og quizzes undervejs. NÆSTEN som hvis vi var i KU.BE! Hvordan lyder musik fra middelalderen? Hvad er en rammetromme med bjælder? Hvem er lillebroderen i en blokfløjtefamilie? Se med! Link til koncerten er her.


Samtidssang rykker online part II: I Danmark er jeg født - og jeg blir' hjemme
Vær med, når højskolelærer og pianist Thomas Vigild sætter fokus på samtidssangen og opdaterer den med nye tekster, der afspejler vores nutid. Her med en coronasangtekst af satiregruppen MAGT. Link til sang, tekst og akkompagnement: Syng med her.


Samtidssang rykker online
Vær med, når højskolelærer og pianist Thomas Vigild sætter fokus på samtidssangen og opdaterer den med nye tekster, der afspejler vores nutid. I denne uge er det med sangen 'Langhåret' - en coronasang om at savne frisøren. Syng med her.


Groove-dans for hele familien
Her er tre gode tips til sange, som er perfekte at danse igennem til sammen med ungerne hjemme på stuegulvet - fra Groove-underviseren Karin. Få dansetips her.


Klassisk koncert for børn og bamser - nu online
Der bliver spillet Carl Nielsen, og vi kommer tæt på både instrumenterne, noderne - og musikerne. Linket til koncerten kan findes her.

Vi opdaterer listen over online-muligheder løbende.