TRIBAL CAFE CPH er tilbage! LØRDAG 19. januar 2019 er der lagt op til en en hyggelig og åben tribal dag med opvisning og fællesdans.

TRIBALDANCE DENMARK byder indenfor til en eftermiddag med opvisning i Tribal Style dans - både American Tribal Style(r), Tribal Fusion og Skirt Fusion.

- og på bedste tribal-maner skal vi selvfølgelig også "jamme" sammen for det er jo det skønne ved American Tribal Style (r) at vi kan danse sammen.

Vi arrangerer "Tribal Cafe" fordi det er superhyggeligt og vigtigt at vi også socialt kan mødes i dansen, give sceneplads til alle niveau dansere, støtte kreativitet og vores fælles interesse indenfor Tribal Style Bellydance - og måske også inspirerer nogle nye dansere til at prøve Tribal-stilen af.

Der vil være en kaffe/the bar hvor man til billig penge kan købe sig en kop.
Entré vil denne gang være helt gratis for både gæster og dansere!

 

OPTRÆDE?
Har du lyst til at optræde denne eftermiddag? Alle niveauer er velkomne - de eneste "krav" er at du (eller I hvis I er en gruppe) præsenterer noget indenfor de nævnte tribal-genrer (ATS, Tribal Fusion, Skirt Fusion) - og at du/I kan levere musikken på en lydfil senest 1 uge før dvs. 12. januar.

 

Hvis du har lyst til at optræde, skriv til Dud på dudmuurmand@gmail.com:

 

- fuld navn

- evt. performer navn / gruppenavn

- hvor mange i gruppen

- dansegenre, evt kort beskrivelse af nummer.

- Titel på musik / kunstner

- længde (max 4 min solo / 5 min gruppe)

 

Arrangør: www.tribaldance.dk

email: dudmuurmand@gmail.com

Type
Bevægelse
Dato og Tidspunkt
19. januar 2019Kl. 16:00