En festival for kunst, krop og samfund.

I 2018 fokuserer Resonans på liv, død og kunstig intelligens.

Resonans vil gøre komplekse problemstillinger tilgængelige for et bredt publikum. Derfor satses der på få, men omfangsrige produktioner og programpunkter, således at spørgsmål og problemstillinger belyses fra flere, mangfoldige vinkler.

Resonans anvender performance, samtidskunst, musik og viden – herunder forskning – som primære undersøgelsesredskaber og er internationalt orienteret i sin programlægning. Kunstnerisk kvalitet og høj faglighed flankeres af nytænkende og involverende formidling. Festivalen opsætter undersøgende rammer for menneskets tilgang til og forståelse af krop og sind - og de kulturelle kontekster og strømninger, kroppen er impliceret i. Festivalen skal skabes af samspillet – af resonansen – mellem samfundet, individet og kunsten.

Resonans er KU.BEs egen festival - et årligt tilbagevendende, kunstnerisk og kulturelt flagskib for KU.BE og Frederiksberg.

Læs mere om festivalen på resonansfestival.dk.

Gruppen bag Resonans
Resonans er KU.BE's egen festival. Ambitionen er at skabe et kunstnerisk og kulturelt flagskib for KU.BE og Frederiksberg.
Den første Resonans fandt sted 15. - 18. november 2017.
 

Kontakt
Festivalleder
Jan Samuelsen
Tlf. 22 25 17 12
E-mail: jans@resonansfestival.dk