Travlhed i decemberweekender i KU.BE
Travlhed i weekenderne i december 2022 betyder køsystem foran KU.BE. Folk med billetter og tilmeldinger til aktiviteter i huset lukkes først ind.

Der kan være meget travlt i KU.BE i weekenderne i december 2022.

Weekenderne er normalt et meget populært tidspunkt at besøge os på, men den ekstra decembertravlhed skyldes især den populære forestilling 'Julemysteriet', som I kan læse om her.

Der må kun være et bestemt antal gæster i KU.BE, og derfor laver vi i weekenderne i december to køer: En kø til dem, som har billetter til eller tilmeldinger til arrangementer i huset, og en kø til dem, som ikke har billetter.

Gæster, som har billetter til Julemysteriet eller vores sprælledukkesworkshops (læs mere her) ELLER som har tilmeldt sig Play:Lab-arrangementerne (se eksempel her)  eller Futsalito - åben træning (info her), har fortrinsret til at komme ind i KU.BE.

Hvis I ikke har billetter eller tilmeldinger til arrangementerne og vil besøge os i weekenderne i december, kan I desværre risikere at skulle vente i kø foran KU.BE. Vi gør selvfølgeligt alt, vi kan, for at få alle ind i huset hurtigst muligt.