Sammen hver for sig: Vi forspirer til køkkenhaven
Vil du have tilsendt frø, så du kan være med til at forspire hjemme i vindueskarmen?

Foråret pibler frem, og selvom der er coronakrise, skal der stadig snart dyrkes i vores byhave. Vi forspirer sammen og hver for sig! Læs mere om, hvordan vi gør det her, og bliv en del af det!

Hvordan kan man dyrke en fælles køkkenhave, når man ikke må samles? Nemt! - man får da bare tilsendt frø og forspirer hjemme i vindueskarmen. Læs vejledningen her til, hvordan du kommer i gang. Alle kan være med! Og så er det oven i købet en god aktivitet til dem med børn hjemme... 

1. Send din adresse og ønsker til frø til bjor01@frederiksberg.dk. Så kommer de med posten! Du kan vælge følgende frø: squash, butternut squash (græskar), blomsterkarse, grønne buskbønner og ærter. Du er selvfølgelig også velkommen til at bruge dine egne frø. Bare husk på, at byhaven ved KU.BE er ret udsat med meget sol og blæst, så det skal være lave og hårdføre planter. Derudover skal du selv sørge for jord og potter - man kan f.eks. bruge toiletruller, æggebakker eller engangskopper.

2. Læs denne trin-for-trin-vejledning, hvor der også er en introduktionsvideo til, hvordan du forspirer: Sådan forspirer du derhjemme.

3. Plant frøene og send meget gerne billeder af dine spirer til ovenstående mailadresse, så vi alle sammen kan følge med.

4. I maj kan vi udplante de forspirede planter i byhaven ved KU.BE - enten sammen eller via digitale instruktioner, alt efter corona-situationen på det tidspunkt.