Sådan får ungerne verdens bedste sommer!
Skolebørn vil kunne boltre sig i sjove aktiviteter hele sommerferien på Frederiksberg. Ikke mindst her i KU.BE.

Hvad skal man kunne, hvis man vil lave teater? Hvordan pynter man sin cykel eller sit løbehjul, så det ser sejere ud? Hvad skal man bruge, hvis man vil bygge sit eget flotte eventyr-ridder-sværd? Kan man lære at trylle på en eftermiddag? Hvordan laver man gadekunst med kridt? 

Skolebørn på Frederiksberg kan lære nogle virkeligt brugbare og sjove ting i sommerferien, hvor Sommer på Frederiksberg endnu engang indtager kommunen og fylder den med aktiviteter for skolebørn. (Få hele overblikket lige her).

Og der er virkelig noget for enhver smag: Der er hiphopdans, tegnecamps, børnebagedyst og tryllestavsworkshops. Der er udendørs skakspil og madlavningsworkshops for dem, der gerne vil lære nyt. Og der er parkour-sommerhold, træklatring i parken og actionfyldte lasergame-kampe i byhaven for de børn, der gerne vil have masser af action.

Her i KU.BE
Her i KU.BE har vi blandt meget andet silent disco for hele familien i Byhaven, gak og gøgleri med Performancefabrikken og pimp-din-cykel-workshop i Byhaven.

De fleste af vores arrangementer foregår udendørs, når vejret tillader det. Og mange af vores allermest populære events fra de sidste par år er tilbage igen: Fra våbenværksted, rollespil og lasergame-kampe i Byhaven til vores børnebio med gode film hver fredag: fra Toy Story 4 til Ternet Ninja.

Aktiviteter hver dag hele sommerferien
Sommer på Frederiksberg foregår over hele kommunen fra 27. juni og frem til 7. august - med nye arrangementer hver dag. Enkelte arrangementer, såsom hyggefodboldturneringen, starter endda tidligere end de nævnte datoer, og slutter senere. Mange af arrangementerne kan man bare dukke op til, mens enkelte kræver tilmelding.

Få hele overblikket lige her på http://kube.frederiksberg.dk/sommerpaafrederiksberg.