KU.BE søger projekt-medarbejder (barselsvikariat)
Vi søger pr. 1. december 2019 en erfaren projektmedarbejder i et 11 måneders barselsvikariat.

KU.BE er Frederiksbergs ambitiøse kultur- og bevægelseshus, der åbnede ved Flintholm i september 2016.

Vi søger pr. 1. december 2019 en erfaren projektmedarbejder i et 11 måneders barselsvikariat, der har lyst og evner til at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for projektkoordinering, udvikling og eksekvering.
 
KU.BE faciliterer og arrangerer en bred vifte af kulturelle arrangementer og aktiviteter. Vi afholder mere end 150 årlige kulturarrangementer og udvikler desuden projekter med mange både interne og eksterne samarbejdspartnere.

Sammen med KU.BEs eventkoordinator står du i spidsen for denne del af husets udvikling og drift, hvor du bl.a. har ansvar for Kulturnatten, KU.BEs sommerprogram for skolebørn og udvikling og implementering af forskellige mindre projekter i huset.

Du er et struktureret og udadvendt energibundt, der kan se dig selv i en koordinerende rolle i denne stilling ud fra nedenstående:

Dine opgaver

 • Planlægning og eksekvering af mindre og større events og arrangementer, herunder konceptudvikling
 • Udvikling/eksekvering af samarbejdsprojekter med interne/eksterne samarbejdspartnere
 • Projekt/event-sparring i samråd med relevante fagfunktioner

Om dig

 • Har en relevant mellemlang eller lang videregående uddannelse.
 • Har en del erfaring med en bred vifte af projektarbejde/projektudviklingsprocesser fra kulturverdenen
 • Har konkret erfaring med afvikling af events/koncerter
 • Forstår at motivere og få andre med, er social og god til at skabe relationer
 • Har en pragmatisk og samarbejdsorienteret tilgang til opgaveløsningen
 • Har evnen til at bevare overblikket, når der er tryk på og er grundig og har sans for detaljen
 • Har kompetencer til at begå dig i en kompleks (politisk drevet) organisation
 • Kan arbejde fleksibelt


KU.BEs mission
KU.BEs mission er at ophæve de etablerede grænser mellem kultur og bevægelse og skabe en unik, innovativ ramme, hvor der (spontant) kan opstå nye, kreative og legende måder at kombinere fysisk, intellektuel og kunstnerisk udfoldelse på.  Se mere om KU.BE her: kube.frederiksberg.dk

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte KU.BEs leder & projektudvikler Christian Rottbøll på mail: chro02@frederiksberg.dk

Ansættelsesvilkår og ansøgning
Stillingen ønskes besat fra 1. december 2019, og vikariatet løber til den 1. november 2020 - evt. med mulighed for forlængelse. Ansættelse sker efter gældende overenskomst og den forventede ugentlige arbejdstid er 37 timer. Du får indflydelse på dine arbejdsopgaver og en hverdag, som er afvekslende og udfordrende, med fleksible arbejdstider primært i husets kontortid.

Ansøgning og CV sendes online via dette ansøgningslink senest mandag d. 21. oktober kl. 12.00 - og samtaler afholdes fredag den 25.10 og mandag den 28.10:

https://frederiksberg.career.emply.com/ad/ku.be-s%C3%B8ger-projektmedarbejder-barselsvikariat-/lrxxc7

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden. Vi er en moderne kommune, der betjener ca. 105.000 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.