KU.BE søger kultur- og afviklerkoordinator 30 t/uge
Du skal arbejde med drift og koordinering af husets foreningsaktiviteter og være afvikler ved husets mange spændende arrangementer.
 

Vi søger pr. 1. november 2022 en kultur- og afviklerkoordinator (30t/uge). Du skal have lyst og evner til både at arbejde med drift og koordinering af husets foreningsaktiviteter og være afvikler ved husets mange, spændende arrangementer.

KU.BE er Frederiksbergs ambitiøse kultur- og bevægelseshus, der åbnede ved Flintholm i september 2016 og arrangerer en bred vifte af kulturelle arrangementer og aktiviteter. Vi afholder mere end 150 årlige kulturarrangementer og udvikler desuden projekter med mange både interne og eksterne samarbejdspartnere.

Vi leder efter en profil, der i tæt samarbejde med KU.BEs eventteam varetager den daglige dialog og drift af samt sparring med foreningerne. Du vil samtidig indgå som en aktiv del af vores afviklerteam i huset og være med til, at vores gæster får en god oplevelse fra start til slut.

Du er struktureret, har et godt humør og kan se dig selv i nedenstående:

Dine opgaver

  • Administrativ foreningstovholder dvs. daglig drift og dialog med husets tilknyttede foreninger, samt sæson-koordinering af faste aktiviteter og foreningers enkeltstående arrangementer
  • Udvikle KU.BEs aktivitetstilbud og faste brugergruppe
  • Håndtere henvendelser ang. interne, kommunale mødelokalereservationer og eventbookinger
  • Afvikler på div. (aften)arrangementer i en 1. mandsfunktion med fokus på publikumsoplevelsen, bar, billethåndtering, garderobe m.m. i gennemsnit én gang ugentligt
  • Optimering af husets arrangementsdrift, herunder kvalitetssikring af servicefunktioner, lagerstyring og (bar)indkøb
  • Understøtte (og hvis tiden tillader det indgå i) eventeamets øvrige opgaver

Om dig

  • Du er en fagligt stærk administrativ og koordinerende kraft fra kultur og bevægelsesverdenen
  • Du har erfaring fra servicebranchen, herunder afvikling af events/koncerter
  • Du har kompetencer til at tænke vores arrangementer til ende og har blik for gæsternes kunderejse
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med kalenderstyringssystemet ”Yesplan” eller lign. system
  • Du trives med at have ét ben i husets administrative team og ét på gulvet
  • Du forstår at motivere og få andre med, er social og god til at skabe relationer
  • Du har evnen til at bevare overblikket, når der er tryk på
  • Du har lyst til aften- og weekendarbejde, der defineres i samråd med dig

KU.BEs mission
KU.BEs mission er at ophæve de etablerede grænser mellem kultur og bevægelse og skabe en unik, innovativ ramme, hvor der (spontant) kan opstå nye, kreative og legende måder at kombinere fysisk, intellektuel og kunstnerisk udfoldelse på. Se mere om KU.BE her: kube.frederiksberg.dk

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte KU.BEs leder Christian Rottbøll på mail chro02@frederiksberg.dk.

Ansættelsesvilkår og ansøgning
Stillingen skal besættes fra d. 1. november 2022, Ansættelse sker under FKF overenskomst og den forventede ugentlige arbejdstid er 30 timer, hvor ca. 2/3 af tiden primært vil være i dagtimerne og resten fordelt over husets åbningstid, dermed også enkelte (afviklings)aftener og weekender (ugentlig/hver anden uge frekvens).

Ansøgningslink
Ansøgning og CV sendes online via linket på denne side senest mandag d. 22. august kl. 12.00 og samtaler afholdes uge 35.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.