Kom og prøv et nyt teambuilding-koncept: KU.BE PLAY
KU.BE PLAY sender jer ud i nye hjørner af huset og jer selv. Kom og se hinanden fra nye vinkler.

Skal I holde et møde eller en konference i KU.BE, får I nu muligheden for at krydre dagen med en oplevelse, man ikke kan få andre steder.

KU.BE PLAY er et teambuilding-koncept, der sender deltagerne ud i de mere skæve hjørner af huset, og giver jer alle muligheden for at opdage nye sider af jer selv og hinanden undervejs.

Her kan I booke KU.BE PLAY: Teambuilding i KU.BE: KU.BE PLAY

Der bliver plads til både fælles gådeløsning, sjove udfordringer og dybere samtaler, mens husets usædvanlige arkitektur med klatrebakker, svævende net og væglabyrinter folder sig ud omkring jeres hold.

Alt, I skal bruge til KU.BE PLAY, får I udleveret fra frontdesken i en æske, når I ankommer. Huset er åbent, og I bevæger jer frit rundt og finder selv frem til posterne. En gennemspilning af KU.BE PLAY tager 60 til 90 minutter, alt efter, hvor lang tid I bruger på de enkelte poster. I kan altid justere jeres gennemspilningstid efter, hvordan det passer ind i jeres dag, eller fx dele spillet op i to halvdele.

Når I booker, angiver I blot det tidspunkt, I vil afhente teambuildingpakken i vores frontdesk. Spilletidspunktet bestemmer I selv inden for vores åbningstid.

PRIS: 250,-/deltager (ex. moms). Der gives 15% rabat ved bookinger for mere end 10 personer. 
Betaling kan enten ske via faktura eller med kort/Mobile Pay på dagen. 

PS: Man kan også booke oplevelsen som en venneflok, en familie eller enhver anden  gruppe på 3 personer eller flere.