Hold dine møder, receptioner og konferencer i KU.BE
Vores farvestrålende, arkitektbyggede hus kan lægge inspirerende rammer om dine møder, receptioner og konferencer.

Vælger du KU.BE som ramme for dit næste møde, får du adgang til smukke lokaler, inspirerende arkitektur, lækker forplejning og en beliggenhed, som er nem at komme til både med bil og offentlig transport.

- Gå direkte til booking-siden her.

I KU.BE finder du smukke, lyse lokaler velegnet til møder, receptioner og mindre konferencer. Vi tilbyder også ekstra services som teambuildingsoplevelsen KU.BE PLAY, forplejning leveret til mødelokalet og det, I måtte have behov for af AV-udstyr. 

Du kan se vores lokaler og sende din bookingforespørgsel baseret på dine behov via links i menuen på vores booking-side - vi hjælper gerne med at planlægge dagen.

Teambuilding
Vi har udviklet en teambuildingoplevelse, der sender jer rundt til forskellige opgaver i KU.BEs spændende arkitektur. KU.BE PLAY er den perfekte pause i et møde og kan spilles af grupper på mellem 2 og 30 personer. Læs mere om KU.BE PLAY her.  

Forplejning til dit møde, reception eller konference
Skal altid bookes hos vores café SPISE.STUEN, som byder på lækker mad, snacks og kvalitetskaffe og -the. Alt mad bliver tilberedt af egne kokke og er altid frisklavet og lækkert. Bestil via link i menuen på vores booking-side