Herlig DR-dokumentar: Ingen er perfekt: Alle kan noget
Firmaet Glad tjener både penge på cafédrift, teater, design og tv - og to af tingene udfolder sig lige her i KU.BE. Se DRs herlige dokumentar om Glad.

Vil I med ind i Glad Mads køkken her i KU.BE? Og kunne I tænke jer at genopleve Glad Teaterfestival, som fandt sted her i huset i maj? 

Så skal I absolut se "Ingen er perfekt: Alle kan noget" - fjerde og sidste afsnit af DRs dokumentar-serie om Glad, der blev sendt mandag aften på DR - og kan streames lige her: 

Stream: Ingen er perfekt: Alle kan noget.

Hvor i programmet er KU.BE med?
Hele programmet er godt, men hvis I er utålmodige og vil direkte til KU.BE-tingene, så kan I spole frem således:

29 minutter inde starter løjerne for alvor: Vi er i køkkenet med Glad Mad her i KU.BE, hvor køkkenchef Nick plus Anders, Benjamin, Jacob og co. har travlt med maden under Glad Teaterfestival.

Og 35.35 minutter inde er vi tilbage i foråret og til selve Glad Teaterfestival, som fandt sted her i KU.BE i maj 2019.

"Det er uden tvivl det mest ambitiøse og mest hardcore projekt vi nogensinde har fundet på", siger Teater Glads ene leder, Jesper Michelsen, om Glad Teaterfestival undervejs i udsendelsen.

Om Glad
Glad startede som verdens første tv-station for udviklingshæmmede for 20 år siden. Ambitionen var at give udviklingshæmmede deres egen stemme; at sikre ytringsfrihed og adgang til medier for den målgruppe. I dag er Glad arbejdsplads for 320 mennesker, hvor der bl.a. tjenes penge på cafedrift, design og teater samt tv og radio.

Glad driver cafeen i stueetagen her i KU.BE. Der er, som køkkenchef Nick siger i udsendelsen, "5 ordinære og 4 ikke-ordinære" ansatte i Café Glad her i KU.BE.