Bliv klogere i KU.BE - med forårets mange foredrag

Hvilke store temaer vil forme verdenshistorien de næste 25 år? Hvad skal vi spise, hvis vi både skal behandle vores krop og klima godt? Hvordan virker atombomber - og hvordan har de ændret verden? Hvordan kommunikerer katte med hinanden? 

Igennem hele foråret har vi masser af vidt forskellige foredrag på programmet i KU.BE, der kan gøre dig klogere på alt fra astrofysik og kosmiske mysterier til aflæsning af følelser i folks ansigter. 

Mød blandt mange andre Clement Kjersgaard (Er vi på vej mod en ny verdensorden? Kan demokratiet tabe?), Özlem Cekic (hvordan bliver vi bedre til at skabe konstruktive samtaler?), astrofysiker Albert Bjerregård Sneppen (hvad sker der, når stjerner støder sammen?) og manuskriptforfatter Jakob Weis (hvor kommer ideerne fra, og hvordan skaber man en biografsucces?).

En oversigt over forårets kommende foredrag:

9. april: Livestream fra Aarhus Universitet: Ig Nobel Prize
11. april: Jacob Weis: Fra Toves værelse til Afdeling Q
16. april: Livestream fra Aarhus Universitet: Menneskedyret Homo Sapiens
17. april: De næste 25 års verdenshistorie med Clement Kjærsgaard
25. april: Özlem Cekik: Tak for kaffe - den svære kunst at tale sammen

15. maj: Bag masken - det skjulte sprog i ansigtet
23. maj: Albert Sneppen: Når stjerner støder sammen


Om de livestreamede foredrag fra Aarhus Universitet
Flere gange om måneden livestreames naturvidenskabelige foredrag direkte fra Aarhus Universitet til Performancesalen i KU.BE. Emnerne er vidt forskellige, når de naturvidenskabelige forskere går på scenen på Aarhus Universitet og deler ud af deres viden.  Forskerne står på scenen på universitetet – og du ser med live via storskærm fra Performancesalen i KU.BE. Til disse foredrag er der fri entré - men husk at reservere plads.