Smag dig gennem en 3-retters menu baseret på den belgiske øltradition. Bruin, tripel, saison & quadropel - i retterne såvel som i dit glas! Ved Hoppe.beer og Café Glad.

Øl egner sig ikke kun til sild og smørrebrød. Øllens mange smagsnuancer rummer uendelige muligheder for at lege og frembringe råvarernes smagsnuancer for køkkenchefen

Sæt dig til bords ved de hyggelige langborde til en skøn middag med øl-menu og lad sanserne pirres i mødet mellem øl og råvarer:
 

Forret

Musling med asparges syltet i saison-øl og blodappelsin/øl-vinaigrette - pomelo salat med forårsgrønt samt ristede nødder

Hovedret

Braiseret okse med kartoffel fondant, brændt spidskål, øl-glace samt urter

Dessert

Cognac-is med øl-skum og øl-knas

Hertil ølmenu

Der er øl i retterne såvel som i dit glas, og øl- og madmenuen er skabt i et samarbejde mellem Hoppe.beer og Café Glads køkkenchef.

Brygmesteren og køkkenchefen
Frederik Hoppes mikrobryggeri Hoppe.beer brygger øl inspireret af den belgiske bryggetradition. Målsætningen er klar: at skabe en exceptionel øl-oplevelse for øldrikkere. Café Glad drives af køkkenchef Nick Vienberg som har passion og mange års erfaring med at inkorporere øl i mad. Frederik og Nick er begge drevet af kreativitet og en evig søgen efter de mest interessant smagsoplevelser. Oplev de fuldendte ølkombinationer til og i maden til ølgastronomisk langbordsmiddag.

Da der serveres alkohol til arrangementet skal du være min. 18 år for at deltage. 

Arrangementet er en del af FRB DAGE.

START! Festivalen rykker også ind i KU.BE både fredag og lørdag med koncerter med 40 upcoming bands. Der er fri entré. Læs mere om festivalen her.

FRB-EATS
Der er seks fællesspisninger med hver sit madtema den 10. maj rundt omkring på Frederiksberg - fra vores ølgastronomiske middag til cyklende fællesspisning. Se de øvrige FRB-EATS-arrangementer her.
 

Type
Spisning
Målgruppe
Voksne
Ældre
Unge
(18+)
Dato og Tidspunkt
Fredag 10. maj 2019Kl. 18:30
Sted
Café Glad
Pris
230,- inkl. gebyr