En hæsblæsende forestilling for unge om at blive udstillet på internettet.
 

I WELCOME TO THE INTERNET af Teater Apropos møder vi Emma, hvis verden bliver vendt på hovedet, da en video af hende ufrivilligt bliver allemandseje.

Fortællingen er en blandt flere, for i dette farverige univers fører tre guider os igennem en collage af fortællinger, der kommenterer og diskuterer overvågningssamfundet, vores konstante ”like-jagt” på de sociale medier, virksomheders interesse i de oplysninger, vi bytter væk for at være en del af fællesskabet og meget mere.

Welcome to the internet er en eksplosiv forestilling, der viser virkeligheden som den ser ud lige nu for de mange unge og voksne, der lever med nettet hver eneste dag. Lad os nu holde op med at tale om, hvorvidt nettet er godt eller dårligt, eller om vi skal bruge det eller ej, og lad os hellere tale om, hvordan vi bruger det, for nettet er kommet for at blive, uanset om du kan lide det eller ej.

Udover Emma, der bliver udstillet på nettet, møder du også Palle, der føler sig forfulgt, og som bare gerne vil have lidt fred og ro. Og du får en lektion i den kendte nethobby: trolling, og den knap så kendte: unicorning. Dette er bare noget af det du kommer til at opleve på denne hæsblæsende rejse.

Hovedmålgruppen for forestillingen er unge i 7., 8. og 9. klasse. WELCOME TO THE INTERNET er nyproduceret dansk dramatik og en co-produktion med Teaterhuset Filuren. 

Vil du have billetter til forestillingen?
Vi vil gerne invitere jer! Der er fri entré, men billetterne ryger efter først-til-mølle-princippet. Vil I se forestillingen? Så send en mail til Mira fra KU.BE på mime06@frederiksberg.dk for at reservere plads(er). Vi glæder os til at se jer. 

Type
Forestilling
Målgruppe
Unge
Dato og Tidspunkt
5. februar 2020Kl. 14:00
Sted
Performancesalen
Pris
Fri entré, men husk at booke plads via mime06@frederiksberg.dk