Kom til workshop med Julie Østengaard.

Er du lydkunstner, -designer, -tekniker, musiker eller anden skabende inden for performative genrer, teater og installation mm.? Så er denne workshop måske noget for dig.

Workshoppen giver indblik i live digital mixing af lyd på et multikanals højttalersystem - og mulighed for at afprøve i praksis.

Julie vil dele det system, hun selv bruger i sine multikanalsværker og -koncerter; fra idé til programmering og performativt interface. Deltagere vil få mulighed for selv at afprøve systemet og få redskaberne fra workshoppen med hjem. Workshoppen er for brugere af Max/Msp samt Ableton Live Suite. 


Julie Østengaard har en kandidatgrad i elektronisk musik og lydkunst v. Syddansk musikkonservatorium hvor hun nu også underviser i elektronisk musikteknologi.  Hun arbejder med lyd ifm. installation, performance, teater og koncert. Hendes installations- og koncertværk “Is that you?” til 20 højttalere blev vist på Mayhem KBH og Den Frie i 2018. I 2019 var hun med på Click Festival med værket “Interfacing Thoughts”, hvor hun bl.a. stod for udvikling, programmering og komposition af det generative lydunivers, som blev styret af en live-performers hjerneaktivitet. 

Arrangementet er støttet af Frederiksberg Kommunes Musikudvalg.

Type
Workshop
Dato og Tidspunkt
8. februar 2020Kl. 12:00 til 15:00
Sted
Performance
Pris
212