Kom til live koncert med Eduardo Abrantes & Lasse Munk fra lydkunstner-kollektivet Deus Ex Machina.

Immersiv koncert med multikanal
To artister fra lydkunstnerkollektivet Deus Ex Machina spiller to live koncerter med hver deres bud på både moderne og traditionelle tilgange til spatialisering på weekendens 8.1 højttalersystem. Med elektroniske rytmer, abstrakte klange, og feltoptagelser fra nær og fjern vil kunstnerne komme vidt omkring i lydkunstens og den elektroniske musiks univers.

Eduardo Abrantes (PT) - er lydkunstner og kunstnerisk forsker. Baseret i København siden 2009, inkluderer hans praksis performative strategier, sted-specificitet og samarbejdsbaserede kompositionsprocesser i sin tilgang til lydkunst / installation / intervention. Mere info på: www.eduardoabrantes.com. Hårdt Vejr og Bløde Forventninger er et multikanals ”soundscape” baseret på en række feltoptagelsesrejser til de islandske Vestfjords (2017-2018). Hverdagens livsrytmer i dette område bestemmes i høj grad af vejrforholdene, fra trafik og flytilgang til risikoen for lavine. Til dette er lige så følsomme stemninger og sociale dynamik i de tætnærede lokalsamfund. Jeg har interageret med begge i min rolle som lydkunstner. Denne koncert præsenterer et forsøg på at væve forskellige soniske materialer for at genskabe en særlig intens atmosfære.

Lasse Munk (DK) er lydkunstner som har interviewet børn, unge og ældre om deres tanker ifm. dét faktum at de en dag skal dø. Interviews bliver brugt som grundmaterialet der manipuleres og spatialiseres i en elektronisk improviseret live koncert under titlen ‘Tanker om Døden’. 'Jeg synes det er ærgerligt at vi som samfund ser det at blive ældre samt de fysiologiske følger heraf som lidelser vi skal kurerer. Mange ældre har arbejdet hele deres liv for at skabe muligheder for mig og min generation, men jeg oplever at disse mennesker bliver glemt og og gemt væk på institutioner i stedet for at blive anvendt og anset som værende en ressource. Jeg håber på at kunne hjælpe til med at at gøre den naturlige død til en smuk æstetisk oplevelse, og herved give fokus på vores ældre ved at gøre deres alderdom til en egenskab som vi kan lære og nyde godt af’ - Lasse Munk, lydkunstner, København 2019.

150,- dkk ved køb af billetter til både den 7.2. og 8.2.2020

Arrangementet er støttet af Frederiksberg Kommunes Musikudvalg.

Type
Koncert
Dato og Tidspunkt
7. februar 2020Kl. 20:00
Sted
Performance
Pris
106