Tre livekoncerter, der præsenterer den nye jazzmusiks mangfoldighed.

Strøm Live inviterer i samarbejde med KU.BE til en aften med tre livekoncerter, der præsenterer den nye jazzmusiks mangfoldighed på hver sin måde.

Kamaal Williams – det nyeste projekt fra Henry Wu, der i 2016 var med til at starte en ny britisk jazzbølge med albummet Black Focus – leverer jazz-sounds kombineret med klubmusik, hiphop og garage. Bwoy De Bhajan forener groovy electronica med sommervibes og eksotiske og obskure lyde. Astrid Engberg står for stærke vocals og en unik fortolkning af modern soul med elementer af elektronisk modern jazz, nordic soul og minimalistiske percussions.

De tre artister bakkes op af DJ og radiovært Jonas Visti, der favner alt fra rolig jazz og soul til uptempo-disco, house, afro og brazil.


Lineup:
Kamaal Williams (live)
Bwoy De Bhajan (live)
Astrid Engberg (live)
Jonas Visti (resident DJ)


For 13. år i træk fylder Strøm Festival København og Frederiksberg med elektronisk musik. Strøm bruger byens urbane rum - fra åbne pladser til de mørke natklubber, fra monumentale kirker til offentlige veje. Alt sammen for at matche den musikalske æstetik med et passende miljø.
Strøm Festival 2019 foregår fra 7. - 10. august 2019.

Strøm er støttet af Frederiksberg Kommune, Frederiksberg Fonden, Københavns Kommune, Statens Kunstfond og Heineken.

Foto: Malthe Ivarsson, fra Strøm Live i Byhaven 2018

 

Type
Festival
Koncert
Dato og Tidspunkt
9. august 2019Kl. 17:00 til 22:00
Sted
Byhaven
Pris
Fri entré