The Social sætter rammen for fem langbordsmiddage i KU.BE under madfestivalen Copenhagen Cooking.

Kom og vær med til en aften, hvor råvaren og måltidet er i fokus og hvor The Socials unge chefs, sammen med dygtige kokke, serverer fire skønne retter mad. Høstmiddagene er en del af den årligt tilbagevendende madfestival Copenhagen Cooking, som hylder alt det bedste ved hovedstadens madscene.


Menu til høstmiddagene

  • Grillet surdej – græskar – ricotta
  • Dansk blæksprutte – ajo blanco – palmekål – kartoffel
  • Nyretap – høbagt selleri – salat med syltede grønne jordbær og hyldeblomst
  • Fersken – hindbær – kærnemælk

Kaffe fra Prolog.
Drikkevarer kan købes på aftenen.


Om The Social
The Social er KU.BEs nye bespisning. Vi laver maden fra bunden og arbejder med de bedst mulige råvarer. Vi bruger glæden og stoltheden ved at levere et dejligt måltid som løftestang i socialt arbejde, hvor vi løfter unge fra udsatte positioner videre i de deres liv. Læs mere om The Social her: Ny forpagter i KU.BE fra den 1. august.


Om Copenhagen Cooking
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samles de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.


 

 
Type
Copenhagen Cooking
Dato og Tidspunkt
Torsdag 26. august 2021Kl. 18:30
Fredag 27. august 2021Kl. 18:30
Lørdag 28. august 2021Kl. 18:30
Sted
The Social
Pris
375 kr.