Hvad ville du lave i KU.BE, hvis du helt selv kunne bestemme? Kom og vær med til at hacke KU.BE!

#mondaytakeover er unges bud på, hvordan KU.BE kan blive et sted, hvor flere unge har lyst til at hænge ud.  Hver mandag eftermiddag overtager Mandagsklubben KU.BE og vender hele huset på hovedet. Kom og vær med!

#mondaytakeover er for dig mellem 15 - 25 år og foregår i KU.BE kl. 16-18 hver mandag. Vi indtager biblioteket og finder på nye ting hver uge. 

Hver mandag vil der, udover aktiviteter, altid være en hyggeclub i biblioteket med lyskæder, musik og plads til både lektielæsning og hyggesnak. Hvis du har en ide til hvordan hyggecafeen kan blive ekstra fed, er du velkommen til at komme forbi og hjælpe os med det. 

Hvis du derudover har du en god idé til en aktivitet, arrangement eller projekt for unge kan du møde op hver mandag eller skrive til vores #mondaytakeover-koordinator Mira på mime06@frederiksberg.dk.

Her er efterårets program:

Panna & Playstation
Få sved på panden når vi fyrer op for Panna fodbold og PlayStation:
9. september, 7. oktober & 4. november  

Sangskrivning
#mondaytakeover står i musikkens tegn på følgende datoer, hvor du kan få værktøjerne og hjælpen til at skrive din helt egen sang! 
16. september, 14. oktober & 11. november  

Bordfodbold & Brætspil 
Den 18. november skrifter vi streetbasket ud med bordfodbold og brætspil. Vi fyrer op for hyggecafe, og en hyggelig spil-aften indendøre. 

Ungdomsbio
Gratis film & popcorn
30. september, 28. oktober & 25. november  

Decembers proggram er lige på trapperne, og inviterer til flere fede aktiviteter, hvor mandage kan stå i unge-tegn, hygge og aktivitet.

#mondaytakeover er en del af På Kanten af Kulturen-projektet. Læs mere her.

 

 

 

Målgruppe
Unge
Dato og Tidspunkt
2. december 2019Kl. 16:00
9. december 2019Kl. 16:00
16. december 2019Kl. 16:00
Sted
Klatrebakken
Pris
Fri entré