Kom og vær med til at plante de spirer, som skal blive til bærbuske i KU.BEs byhave.

I september satte vi stiklinger til de bærbuske, som skal stå i KU.BEs urbane køkkenhave. I oktober byggede vi højbede til planterne. Nu skal de første bærbuske sættes ud!

Kom og vær med til at plante de spirer, som skal blive til bærbuske i haven: Jordbær og mynte, blåbær, solbær, havtorn og ribs. 

Vi er i gang i Byhaven lørdag 2. november kl. 13 til 15. Naturvejlederne kommer også på dagen og laver insekthoteller: Små kasser med kvas og rør, hvor insekterne kan overvintre. Vi har også græskar, så I kan lave græskarlamper. 


KU.BEs urbane køkkenhave – bygge- og planteworkshops
Den nye urbane køkkenhave er en del af KU.BEs arbejde for Mere liv i byhaven. Med Mere liv i byhaven vil vi skabe gode forhold for planter, dyr og mennesker, så flere dyr kan lide at bo her og flere mennesker har lyst til at komme og lave ting sammen. Vi skal også have en spændende sansesti og bistader og lidt mere vild natur.


Alle de kommende haveaktiviteter
Vinter i haven: Bål, suppe og naturens julepynt - tirsdag den 26. november kl. 15-17
Vinter i haven: Bål, pandekager og lysfest - 28. januar kl. 15-17
Vinter i haven: Bål, suppe og quiz i byhaven - 3. marts kl. 15-17
Sæsonstart og forspirring - 31. marts
April: Bierne flytter ind


VÆR MED
Du kan være med på lige den måde, der passer til dig.
Vær arrangør: Vil du være med til at sætte program og lægge planer for en byhave med masser af grønt, planter, insekter og dyr?
Vær aktiv køkkenhavegartner: Vil du være med til at passe haven og til næste sæson få dit eget lille stykke bed at dyrke i?
Vær havehjælper: Vil du give en hånd ved aktiviteter og arrangementer, eller vande lidt i ny og næ, og måske hjælpe lidt med fællesbedene?
Vær nyder: Du kan også til en hver tid komme forbi og sætte dig og nyde den skønne have og plukke lidt krydderurter til aftensmaden.


Kontakt
Sia Boesen, Vores Grønne Frederiksberg
Find Grønt hotspot-cyklen ved indgangen i KU.BE
Mail: Sibo06@frederiksberg.dk
Mobil: 28984146

Type
Workshop
Dato og Tidspunkt
2. november 2019Kl. 13:00 til 15:00
Sted
Byhaven
Pris
Fri entré