Vi hygger i byhaven med lys og pandekager på bål.

Spred lys i mørket i køkkenhaven. Vi laver bivokslys og bager pandekager over bål.

Vær med, når vi hygger ude i køkkenhaven her i vintertiden. Der kan være liv i haven året rundt – og mens vi venter på at plante og spire, nyder vi bålvarmen og skaber lys i vintermørket op til Kyndelmisse.

Der er 8 pander og 2 bål, så måske er der lidt ventetid til at få en pande at bage på. Det første lys er gratis, derefter betales 20 kr. pr. lys. Børn skal være i følgeskab med en voksen, der kan hjælpe.

Aktiviteten er en af flere:
Vinter i haven: Bål, suppe og quiz i byhaven. 3. marts
Køkkenhavens æsonstart og forspirring. 31. marts
April: Bierne flytter ind

KU.BEs urbane køkkenhave – bygge- og planteworkshops
Den urbane køkkenhave er en del af KU.BEs arbejde for Mere liv i byhaven. Med Mere liv i byhaven vil vi skabe gode forhold for planter, dyr og mennesker, så flere dyr kan lide at bo her og flere mennesker har lyst til at komme og lave ting sammen. Vi skal også have en spændende sansesti og eksempel-bistader, og lidt mere vild natur.

VÆR MED - Du kan være med på lige den måde der passer til dig

Vær arrangør – Vil du være med til at sætte program og lægge planer for en byhave med masser af grønt, planter, insekter og dyr?

Vær aktiv køkkenhavegartner – Vil du være med til at passe haven og til næste sæson få dit eget lille stykke bed at dyrke i?

Vær havehjælper – Vil du give en hånd ved aktiviteter og arrangementer, eller vande lidt i ny og næ, og måske hjælpe lidt med fællesbedene?

Vær nyder – Du kan også til en hver tid komme forbi og sætte dig og nyde den skønne have og plukke lidt krydderurter til aftensmaden.

Kontakt:  baeredygtig@frederiksberg.dk

Dato og Tidspunkt
28. januar 2020Kl. 15:00 til 17:00
Pris
Gratis