Oplev Jesper Binzer fortælle om sit liv på og bag scener rundt om i verden. Om rejsen fra skateboard-punk til folkeeje, og få et indblik i mennesket bag rockstjernen.

Når Jesper Binzers ansigt flækker i et flabet smil og han udstøder sit velkendte "Ude-mær-ket!" foran et begejstret publikum, kan man se, at her er en mand, der er i sit rette element. Samtidig er han udstyret med et ansigt, hvor man tydeligt kan se sporene af den dreng, han var engang. Den dreng som er grundlaget for hele hans karriere - i mere end 30 år har han levet af og for, at være en drengerøv i ordets mest positive betydning. 

Det startede med skateboard og punkens rebelskhed, men den modne Jesper Binzer er nu en del mere nuanceret end drengerøven og stemmen, der igen og igen har fået os til at synge med på parolen om, at vi ihvertfald ikke har tænkt os at få håret klippet. Mange af os har dog alligevel ladet lokkerne falde, men Jesper har sine endnu. 

I 2018 kom Jespers første soloalbum og 31/5 2019 kommer D-A-D med deres første nye studiealbum siden 2011. Så der er stadig fuld fart på musikken og livet som rockstjerne.
Du kan opleve Jesper Binzer fortælle om sit liv på og bag scener rundt om i verden. Om store successer og skuffelser og nedture. Om rejsen fra skateboard punk til folkeeje. Og du kan få et indblik i mennesket bag rockstjernen. 

Det foregår ikke som et traditionelt foredrag, men som en samtale/interview med Alex Nyborg Madsen, der har været musikformidleren i radioen i lige så mange år som Jesper har stået i front for D-A-D. Uden at de to ligefrem har siddet lårene af hinanden, har de på hver deres måde skabt sig et liv, hvor de har gjort karriere ved at beskæftige sig med de ting, de holder allermest af - uden alt for mange kompromisser. Selvom, at hvis man går Alex på klingen, ville han nok gerne have været lidt mere rockstjerne, end han blev. Ironisk nok har Jesper nogle gange afløst Alex i et rockprogram, og rockstjernen er nu blevet radiovært. 

Type
Foredrag
Dato og Tidspunkt
24. september 2019Kl. 19:30 til 21:30
Pris
200 kr.