'Grib livet – Slip angsten' - foredrag ved Pia Callesen

Psykolog Pia Callesen tager udgangspunkt i sin nye bog “Grib livet – Slip angsten” (2019), hvor hun sætter fokus på, hvordan metakognitiv behandling kan helbrede angstlidelser, OCD og PTSD. Op mod 400.000 danskere kæmper dagligt med angstsymptomer som tankemylder, uro, søvnproblemer og galoperende hjertebanken. Det høje tal har fået psykologen Pia Callesen til at forske i metakognitiv behandling, hvor hun har fundet frem til en behandlingsmetode, der har helbredt op til 90 procent af hendes patienter.

Hidtidige normer for behandling af angst har opfordret patienterne til at se indad og omstrukturere tankerne. Ifølge Pia har denne metode en negativ effekt på personen, der er ramt af angst, og det skal derfor være slut med at selvanalysere i overdreven grad.

Hør Pias bud på, hvordan angst kan helbredes med metakognitiv behandling. Teorien bygger på, at selv de stærkeste følelser som panik og angst er forbigående, og at det menneskelige sind regulerer sig selv, hvis blot det får tid og ro til det. Aftenens oplæg er både til dig, der generes af angstlidelser, til pårørende eller til fagfolk, der er i kontakt med angst-, OCD- eller PTSD-ramte i deres job, og det kan vinkles efter den pågældende målgruppe.

Aftenen byder på et indledende oplæg med efterfølgende debat. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og deltage aktivt i debatten.

KU.BE, Dirch Passers Allé 4

Type
Debat
Foredrag
Dato og Tidspunkt
24. oktober 2019Kl. 18:00
Pris
75 DKK