Hele huset fyldes med debatarrangementer, oplæg og koncerter den 25. januar.

Hvordan flyder pengestrømmene i kulturlivet? Hvem holder øje med techgiganterne? Hvad sker der, når kvinder søger indflydelse?

Det er nogle af de spørgsmål, der belyses, når Enhedslistens Kulturfestival indtager KU.BE den 25. januar med et bredt debatprogram, der også byder på fællesspisning, koncerter, hjemløse-cabaret og afrikansk dans for børn og voksne.

Alle er velkomne, og der er fri entré til alle debatter og arrangementer i løbet af dagen. Der skal dog købes billet til fællesspisning og aftenkoncerten (med bl.a. Signe Svendsen). 

Så dagens og aftenens fulde program her: https://kulturfestival.enhedslisten.dk/

Et par nedslag
Kulturforsker og forskningsdirektør på Nordisk Kultur Institut Peter Duelund, adjunkt Christoph Houman Ellersgaard fra Copenhagen Business School og Maj Horn, formand i UKK (Unge kunstnere og kulturformidlere) taler om pengestrømmene i kulturlivet, og hvem der har magten.

Hvem holder øje med tech-giganterne? Og er mere end en million kameraer i det offentlige rum for meget? Er balancen mellem privatlivsbeskyttelse og overvågning og registrering vippet? Det samtaler journalist Anders Kjærulff og it-ordfører for Enhedslisten Eva Flyvholm om.

Journalist Jes Stein Pedersen taler med dramatiker og instruktør Christian Lollike om kunst, tvivl, politik og provokation.

Forfatter Erling Jepsen taler med Slesvig-Holstens tidligere justits-, kultur- og europaminister og viceministerpræsident Anke Spoorendonk om den fælles dansk-tyske regionale identitet i Sønderjylland.

Professor emerita i historie og antropologi, dr. phil. Birgitte Possing og feministisk skribent og redaktør af tidsskriftet Friktion, Emma Holten, taler om de barrierer, der før og nu møder kvinder. 

Type
Festival
Dato og Tidspunkt
25. januar 2020Kl. 11:00 til 23:00
Pris
150 kr., 250 kr. inklusiv fællesspisning