Kom og se verdens bedste speedstackere i KU.BE.

13-årige Andrea Kristensen er den hurtigste pige i hele verden til speed-stacking. Til VM i Spanien i april vandt hun i sin kategori. Hun vandt også DM sidste år. Og den 23. og 24. november, når der er DM i sport-stacking igen, er der mulighed for at komme og se hendes hurtige moves med plastickopperne tæt på, når hun stiller op igen - sammen med en god samling af de øvrige hurtigste speed-stackere i Danmark, som alle træner i kulturhuset KU.BE mandage og torsdage.

Denne udgave af DM i sport-stacking bliver den hidtil største turnering på dansk jord. Sport-stackere fra hele verden kommer rejsende til for at deltage, bl.a. fra Kina, Norge, Spanien og Tyskland. Deltagerne fra udlandet kan ikke vinde DM-titler, men deres deltagelse øger det sportslige niveau. DM fungerer desuden som kvalifikation til det kommende VM i Singapore til foråret. 

Tilskuere på dagen vil også kunne opleve 81-årige Ebbe, som er indehaver af hele tre verdensrekorder i sport-stacking for folk i kategorien +75 år. Han har trænet hele sommeren og håber at forbedre sine tider på dagen.

Type
Bevægelse
Spil
Dato og Tidspunkt
23-24. november 2019Kl. 10:00 til 18:00
Pris
Fri entré for tilskuere.