Filmfestival for børn og unge

BUSTER er Danmarks største filmfestival for børn og unge mellem 3-16 år, og den finder hvert år sted over 10 dage i september i en lang række biografer, kulturhuse og museer i København og hovedstadsområdet. BUSTER filmfestival viser et bredt udvalg af de bedste film fra hele verden og en billet koster altid kun 15 kr.

BUSTER tager film til børn og unge alvorligt og finder film, der kan være skæve, udfordrende, inspirerende, lærerig eller underholdende. Det er festivalens ambition at møde vores unge publikum i øjenhøjde med historier skildret ud fra deres synsvinkel, samt at præsentere dem for film og filmkulturer fra alle verdenshjørner.

Læs mere om Buster filmfestival

Kl. 10.00: Ugler og mus
Det er ikke altid lige nemt at finde nye venner, men hvem skulle have troet, at uglegylp kunne hjælpe på det? Pigen Meral møder både en mus, en ugle og nye klassekammerater i denne sjove og musikalske fortælling om forskellighed, sammenhold og fødekædens uundgåelige cyklus.

  • Instruktør: Simone Van Dusseldorp
  • Sprog: Dansk Dub
  • Spilletid: 75 min.

Køb billet (for skoler). Almindelige festivalgængere kan købe billet i døren.

Kl. 12.00: Digitale Unge
Den digitale tidsalder har - på godt og ondt - forandret samværet og selvforståelse for dagen unge. Denne kortfilmpakke udfordrer os til at reflektere over vores digitale liv og de nye krav, det stiller til nutidens ungdom.   

  • Undertekster: Engelsk
  • Spilletid: 1 time og 19 min. 

Køb billet (for skoler). Almindelige festivalgængere kan købe billet i døren.

Type
Festival
Film
Målgruppe
Børn
Unge
Dato og Tidspunkt
9. oktober 2017Kl. 10:00 til 14:00
Sted
Performancesalen
Pris
15 kr. (købes i døren)