Til jubilæumskoncerten den 9. november er der lagt op til en fest ud over det sædvanlige.

Et årti er gået siden en gruppe unge kvinder mødtes for første gang og startede det musikalske, dansk-sydafrikanske eventyr, der blev Baobab Sisters. Gruppen består af 7 kvinder samt leder Rikke Forchhammer og har specialiseret sig i sange fra det sydlige Afrika. De sidste ti år har gruppen turneret flere gange både i Danmark, Sydafrika og Lesotho og over årene har repertoiret bygget sig op, så det i dag består af alt fra politiske sange skrevet under apartheid til moderne popnumre om den svære kærlighed.

Til jubilæumskoncerten den 9. november er der lagt op til en fest ud over det sædvanlige. Publikum bliver præsenteret for masser af nye ørehængere, men Baobab Sisters har også været i gemmerne og hevet gamle favoritter frem. Alt sammen tilsat de bedste historier fra de sidste ti års rejser og oplevelser med musikken.

Baobab Sisters … and friends
Over årene har Baobab Sisters startet mange nye og spændende samarbejder – både i Danmark og i Sydafrika - og jubilæumskoncerten er ingen undtagelse. Denne gang får gruppen selskab af to kendte musikere: Den ghanesiske percussionist Ayi Solomon og bassisten Moussa Diallo fra Mali. Sammen vil de to musikere og Baobab Sisters give nyt liv til de sydafrikanske sange. Mon ikke det ender med, at vi alle sammen lige skal en tur på dansegulvet?

Jubilæumskoncert kl. 20 og efterfølgende dansefest fra 22-23.30.
Dato: Lørdag 9. november
Billetpris: 100 kroner

Foto: Jakob M. Knudsen

Type
Koncert
Dato og Tidspunkt
9. november 2019Kl. 20:00 til 23:30
Sted
Performancesalen