Åben meditationsgruppe inviterer til tre åbne meditationsaftener i KU.BE.

Lær at slappe af i dybden og at give slip på uhensigtsmæssige tankemønstre.

Gennem meditation lærer man at vende hjem til sig selv og finde ro, afklaring og indsigt på daglig basis. Man kan på første hånd opdage sit sinds virkemåder og energiresurser, og med øvelse kan man blive herre eller frue i sit eget liv.

Man lærer sig selv at slappe af i dybden, åbne op og give slip på uhensigtsmæssige og ofte smertefulde tankemønstre, hvilket frigør ellers bunden energi og giver plads til ægte glæde - og frihed til at opdage større dimensioner af sig selv. Og så er det let og spændende at lære.

Arrangementerne er bygget op af tre fortløbende dele, som vil udstyre dig til at kunne eksperimentere og udforske på egen hånd.

Overskrifterne på de tre workshops er
1 - At vende hjem til sig selv (11. juni)
2 - Det klare sind (18. juni)
3 - Åbenhed og frihed (25. juni)


Om arrangørerne
Vi er en københavnsk meditationsgruppe, der hedder Åben meditationsgruppe, som har lyst til at videreformidle metoder til afstressning og forbedret livskvalitet. Vi er en gruppe usekteriske og udogmatiske udøvere med vidt forskellige baggrunde og tilgange til meditation, der hver lørdag mødes i Energicenter Voldparken i Husum og mediterer sammen og inspirerer hinanden.

Facebookgruppe: Åben meditationsgruppe.

Type
Workshop
Dato og Tidspunkt
25. juni 2019Kl. 18:30
18. juni 2019Kl. 18:30
11. juni 2019Kl. 18:30
Sted
Zen1
Pris
Fri entré