KU.BE søger frontdeskmedarbejder (30 t/uge)
Vi søger en frontdeskmedarbejder, der kan starte den 1. maj - eller snarest derefter.

Vi søger pr. 1. maj 2020 (eller snarest derefter) en frontdeskmedarbejder 30 t/uge, som har lyst og evner til at arbejde med en bred vifte af servicerelaterede opgaver for vores over 300.000 årligt besøgende.

Jobbet søges via linket på denne side: KU.BE søger frontdeskmedarbejder.

KU.BE faciliterer og arrangerer en bred vifte af kulturelle arrangementer og aktiviteter. Vi afholder mere end 150 årlige kulturarrangementer og udvikler desuden projekter med mange både interne og eksterne samarbejdspartnere. Vi leder efter en energisk og udadvendt profil, der brænder for at levere god service for vores gæster gennem frontdeskpersonalets værtsfunktion. Derudover skal du have lyst til at udvikle og udføre projekter i samarbejde med det øvrige frontdesk-team til gavn for vores besøgende.

Du er et struktureret, selvstændigt og ansvarsfuldt energibundt, der kan se dig selv i nedenstående:

Dine opgaver

  • At være KU.BEs smilende og positive ansigt udadtil, som sikrer det høje serviceniveau i huset.
  • At være den alvidende blæksprutte, der kan informere, vejlede og hjælpe overalt i huset, inkl. lidt i cafeen, hvor besøgende/kunder har brug for det, og med blik for at holde huset pænt og rent.
  • At være relationsskabende og positivt rammesættende ift. husets målgrupper, heriblandt unge.
  • Betjening af husets teknik og praktisk klargøring af husets rum i forbindelse med afviklinger.
  • At være en del af afviklerteamet ift. events/arrangementer, hvor også bardriften er inkluderet.


Om dig
For at kunne varetage ovenstående forventer vi, at du:

  • Er imødekommende over for og kan kommunikere problemfrit med brugergrupper i alle afskygninger.
  • Er fagligt stærk inden for servicefaget og gerne med erfaring fra kultur/bevægelse/pædagogik-verdenen.
  • Er en solid praktiker med teknisk flair og god til at gå til hånde, hvor der er brug for det.
  • Kan arbejde selvstændigt og struktureret i et dynamisk og travlt hus i massiv udvikling.
  • Har mulighed for at kombinere dagvagter med ugentlige aften/weekendvagter i enten fast eller rullende vagtplan.


KU.BEs mission
KU.BE er Frederiksbergs ambitiøse kultur- og bevægelseshus, der åbnede ved Flintholm i september 2016. KU.BEs mission er at ophæve de etablerede grænser mellem kultur og bevægelse og skabe en unik, innovativ ramme, hvor der (spontant) kan opstå nye, kreative og legende måder at kombinere fysisk, intellektuel og kunstnerisk udfoldelse på. Se mere om KU.BE her: kube.frederiksberg.dk

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte KU.BEs frontdeskkoordinator Anja Stenstrup på tlf. 28 98 09 23, alternativt på mail: anla50@frederiksberg.dk

Ansættelsesvilkår og ansøgning
Stillingen ønskes besat fra den 1. maj 2020 eller snarest derefter. Ansættelse sker under FOA overenskomst, og den forventede ugentlige arbejdstid er 30 timer. Du får indflydelse på dine arbejdsopgaver og en hverdag, som er afvekslende og udfordrende, med fleksible arbejdstider som skitseret ovenfor i husets åbningstid (man-fre 09-21, lør 10-20 og søn 10-15).

Ansøgning og CV sendes online via ansøgningslinket på denne side senest den 15. april kl. 12.00, og samtaler afholdes i uge 17.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden. Vi er en moderne kommune, der betjener knap 104.000 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.