KU.BE søger en frontdeskmedarbejder med fokus på afvikling og frivilliginvolvering (barselsvikariat 30 t/uge)
Stillingen er et barselsvikariat af cirka 9 måneders varighed med mulighed for forlængelse.
 

Vores gode medarbejder skal på barsel og derfor søger vi pr. 1. maj en barselsvikar, der kan afvikle kulturarrangementer, involvere frivillige/aktører i KU.BEs nye 'anneks' spillestedet Metronomen og levere høj service på gulvet som en del af frontdeskteamet i KU.BE. Stillingen er på 30 t/ugen.

Mere konkret rummer denne kombinationsstilling opgaver af både lavpraktisk og administrativ karakter i forbindelse med vores frontdesk/servicefunktion (halvdelen af stillingen). I den anden del af stillingen vil du afvikle kulturarrangementer i KU.BE, suppleret med at udvikle og styrke spillestedet Metronomen ift. aktør- og frivilliginvolvering.

KU.BE og Metronomen
KU.BE ved Flintholm er Frederiksbergs ambitiøse kultur- og bevægelseshus, hvor vi dagligt udfordrer de etablerede grænser mellem kultur og bevægelse. Årligt faciliterer og arrangerer vi mere end 150 kulturarrangementer og aktiviteter med fokus på kvalitet og mangfoldighed.

Metronomen på Godthåbsvej er Frederiksbergs ’gør-det-selv’-hus for alle musikaktører, som har lyst til at afvikle en koncert på egen hånd. Huset udlånes gratis og favner et bredt udsnit af aktive musikere, musikforeninger og musikaktører, som tilsammen præsenterer ca. 250 årlige arrangementer og koncerter inden for en bred vifte af genrer.

Dine opgaver
Opgaverne tilknyttet Metronomen vil være at udvikle og opdyrke nye måder at involvere og engagere nye og gamle brugere på i samarbejde med husets anden medarbejder ca. en dag om ugen. Dine opgaver i Metronomen er at:

  • inspirere eksisterende brugere af Metronomen til større ejerskab, måske i form af nye netværk og initiativer
  • bidrage til opsporingen af helt nye samarbejdspartnere og aktiviteter til huset
  • udvikle husets ’brand’ som musikhus, samt de måder, man kan bruge huset på

I KU.BEs afviklende frontdeskfunktion tilknyttes du ’dagsteamet’, hvor din rolle er på gulv. Her vil du fungere som praktisk blæksprutte og (aften)arrangementsafvikler - men du har også en administrativ, koordinerende rolle. Som en del af dagsteamet har du også ugentlige møder, hvor du er med til at planlægge husets daglige drift. Dine opgaver i KU.BE er at:

  • Være en del af frontdeskteamet (servicefunktion) ift. både servicerelaterede, lavpraktiske og administrative (tovholderlignende) opgaver i form af bl.a. vagtplan og bemanding
  • Afvikle arrangementer (koncerter, foredrag og lignende) både i dags-og aftentimer

Vi forventer (samlet set), at du

  • Har en kultur-, bevægelses- eller servicefagsbaggrund
  • Er fagligt stærk/erfaren inden for servicefaget og stadig brænder for at levere god service på gulvet
  • Har erfaring med at involvere aktører/frivillige i udviklingsprojekter
  • Har erfaring med afvikling af events/koncerter
  • Forstår at motivere og få andre med, er social og god til at skabe og vedligeholde relationer
  • Er (administrativt) struktureret og kan bevare overblikket i en travl og spændende hverdag
  • Kan være fleksibel og omstillingsparat
  • Kan arbejde enkelte aftener/weekenddage ift. afviklinger (ca. 1 gang om ugen)

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Ditte Schwarz Cassa, som sidder i den nuværende stilling på dica01@frederiksberg.dk eller på telefon 28 98 09 21. Alternativt frontdeskkoordinator Luna Mucha Søhald på luso02@frederiksberg.dk.   

Ansættelsesvilkår og ansøgning
Barselsvikariatet ønskes besat fra den 1. maj 2021 og er af cirka 9 måneders varighed med mulighed for forlængelse. Stillingen er under FKF overenskomst. Den forventede ugentlige arbejdstid er 30 t/uge, primært inden for almindelig kontortid, men der må påregnes sene eftermiddage/aftener ca. 1 dag ugentligt. Ansøgningsfristen er torsdag d. 18. marts kl. 12.00 og der afholdes samtaler i uge 12.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.