Åben Byhave i KU.BE - kom og vær med!
I KU.BEs urbane køkkenhave får I mulighed for at være en del af et fællesskab, som er sammen om at dyrke og nyde lokale råvarer i en lille oase midt i byen.

Har du lyst til at være en del af et havefællesskab, så kom og vær med i byhaven i KU.BE. Alle kan være med, bare nysgerrigheden og interessen er tilstede.

Den urbane køkkenhave er en del af KU.BEs arbejde for mere liv i byhaven. Byhaven skal invitere til, at flere dyr kan lide at bo der, og at flere mennesker har lyst til at komme og lave ting sammen.

Det skal både være sjovt, afslappende og lærerigt at komme i byhaven, og med den urbane køkkenhave får man mulighed for at være en del af et fællesskab, som er sammen om at dyrke og nyde lokale råvarer i en lille oase midt i byen.

Vi er i gang med at planlægge aktiviteter i vækstsæsonen 2021. I år arbejder vi sammen med TagTomat, der får ansvaret for at drifte haven.

Åben Have i Byhaven hver torsdag kl. 15.30-17.30
Vi inviterer til Åben Have hver torsdag, hvor vi i et par timer sammen med jer, der har lyst, hygger lidt om og i haven. Desuden vil der henover sommeren være tilbud med sjove og spændende workshops for hele familien.

Øvrige kommende arrangementer vil altid kunne findes i vores kalender: https://kube.frederiksberg.dk/arrangementer