Rockmusikkens historie – 100 år på 45 minutter. Et rigtigt rockshow for rigtige børn!

Emil Bendixen, Nils Krøyer og Allan Tchicaja + skiftende sologuitarister (Anders Bo Jespersen, Victor Ray Salomonsen, Mads Wegener mfl), præsenterer stolt 1 times rigtig rockshow for børn i alderen 3 til 15 år samt voksne i alderen 15 til 100 år. Det er nu engang sjovest, når man har det skægt.

Slaverne går ude på marken og plukker bomuld, og for at overleve, synger bomulds-blues ... og så har vi balladen. Problemet er, at rockmusikkens historie og den rigtige verden hænger sammen. Derfor skal vi lige gennem 100 års krige, politik og samfundsudvikling for at forstå et hele. Det komplicerer det hele lidt, hvis man samtidig skal nå at præsentere Robert Johnson, Cap Calloway, Elvis, Jerry Lee Lewis, Chuck Berry, Little Richard, The Beatles, Rolling Stones, Cream, Doors, Led Zeppelin, Hendrix, Steppeulvene, Deep Purple, Black Sabbath, Pink Floyd, Guns N Roses, AC/DC, Europe, Van Halen, DAD, Nirvana, White Stripes, Carpark North, med flere – faktisk en del flere. … og også lige smadre løs på den allesteds nærværende stem-hjem kultur.

Der er blevet plads til gode selvskrevne rocksange, og musikerne leverer i det hele taget på et særdeles højt niveau, så også de voksne gider være med. Dialogen flyder i et vildt tempo, og satiren og humoren gennemsyrer det hele: Virkeligheden overgår i øvrigt på alle måder fantasien, når man lige får tænkt over det – men lad endelig være med det!

Voksne og børn kommer på scenen og spiller på instrumenterne, der synges, klappes og danses, bandet bytter instrumenter mens de spiller, og en masse andre elementer, der gør det sjovt og spændende, og samtidig bidrager til en forståelse af musikkens og verdens udvikling. Og så skal man ikke engang sidde stille.

Type
Koncert
Show
Målgruppe
Forældre
(Børn (3 - 15 år))
Dato og Tidspunkt
21. oktober 2018Kl. 11:00
Sted
Performancesalen
Pris
86,40 inkl. gebyr