Kom og spis lækker mad lavet fra bunden på udvalgte mandage i KU.BE.

Start ugen hyggeligt og nemt og spis jeres aftensmad i KU.BE til vores mandagsmiddage. God stemning, god mad lavet fra bunden til rimelige priser - og mulighed for at lære nye folk at kende.

Kom fordi menuen lyder lækker. Kom for at møde andre borgere fra lokalområdet. Kom fordi ungerne kan lege imens. Kom for at slippe for madlavning og opvask.

Vores kokke i SPISE.STUEN laver god, sund og velsmagende mad fra bunden af sæsonbestemte råvarer - til rimelige priser. Vi vil gerne have, at alle skal have mulighed for at komme og spise i huset - også børnefamilier og studerende.

Konceptet er delemad ved langborde: Man seates ved ankomst, så man er placeret sammen med dem, man ankommer med (hvis man ankommer med nogen), men også sidder ved siden af andre, så der er mulighed for at møde nye mennesker eller hilse på en nabo. Maden serveres på bordene i fade, som man selv sender rundt og øser fra. Vi serverer kl. ca. 17.45.

Bemærk: Der er altid en børnevenlig udgave af retterne, som kan vælges på dagen.

Priser
Voksen: 98 kr. 
Barn: 75 kr. 
Dessert: 35 kr.
Filterkaffe/te og dessert: 50 kr. 

Menuer februar - maj 

Mandag den 19. februar
Sataykylling med thai-agurkesalat.
Nudelsalat med radiser, edemame, springløg og ristet sesam.

Vegetar: Satay-tofuspyd med thai-agurkesalat.
Nudelsalat med radiser, edamame, springløg og ristet sesam.

Mandag den 4. marts
Barbacoa – krydret plukket oksebryst, rispilaf og bønner.
Kålsalat med daikon (kinaradise), agurk og honning/lime-vinaigrette.

Vegetar: Veggie barbacoa plus rispilaf og bønner.
Kålsalat med daikon (kinaradise), agurk og honning/lime-vinaigrette.

Mandag den 18. marts
Lammekødboller serveret med bulgursalat.
Bagt butternutsquash, ingefær, tomater og lime-yoghurt.

Vegetar: Spinatboller serveret med bulgursalat.
Bagt butternutsquash, ingefær, tomater og lime-yoghurt.

Mandag den 8. april
Fiske-curry med kokosmælk, citrongræs, limeblade og ingefær.
Sprød salat, ananas og ristede kokosflager. Dampede basmatiris.

Vegetar: Veggie-curry med kokosmælk, citrongræs, limeblade og ingefær.
Sprød salat, ananas og ristede kokosflager. Dampede basmatiris.

Mandag den 22. april
Cannelloni med spinat og ricotta.
Tomatsalat med rødløg og balsamico.

Vegetar: Cannelloni med spinat og ricotta.
Tomatsalat med rødløg og balsamico.

Mandag den 6. maj
Stegt flæsk med kogte kartofler, persillesauce, syltede rødbeder og sennep.

Vegetar: Paneret tofu med kogte kartofler, persillesauce, syltede rødbeder og sennep.











 

Type
Spisning
Dato og Tidspunkt
6. maj 2024Kl. 17:30
Sted
SPISE.STUEN
Pris
98 kr. for voksne, 75 kr. for børn