Unge komponister
Krumbuktus og Hvidovre Musikskole

Leder af kompositionsholdet på Hvidovre Musikskole er Kuno Kjærbye. Her fortæller han om baggrunden for koncerten: ”Hvidovre Musikskoles kompositionshold deltog i KLANG-Festival 2018, hvor Ensemble Krumbuktus ligeledes uropførte en række kompositioner af kompositionsholdet. Det var en meget inspirerende oplevelse for eleverne og de er meget glade for skulle deltage på KLANG-Festival 2019 og igen at få muligheden for at arbejde sammen med Krumbuktus og få deres musik opført af ensemblet.

Hvidovre Musikskoles kompositionshold er i alderen 13 - 23 år, og ved koncerten med Krumbuktus er der fem uropførelser af af eleverne:
Sebastian Bergmann, Lucia Nguyen, Helena Nguyen, Mads Bremerskov Boe og Lasse Pohlmann . Alle fem kompositioner er for sopran, blokfløjte, cello, slagtøj og klaver. Værkerne er komponeret til helt nye digte og nye tolkninger af Steen St. Blicher og Kaj Munk.

Anemette Pødenphandt - sopran
Kirstine Lindeman - blockflöjt
Ying-Hsueh Chen - percussion
Manuel Esperilla - Piano
Alexandra Hallén - cello

Projektet er støttet af Statens Kunstfond.
 

KLANG i KU.BE

Alle har ret til store musikoplevelser! Ved mini-festivalen KLANG i KU.BE sørger vi for, at de mindste, de små og de knap så små er sikret en eller flere store musikoplevelser. I løbet af KLANG i KU.BE er der musikalske oplevelser for børn fra 2 år og op til de næsten-voksne og faktisk også dem, der lige har sneget sig over voksengrænsen. Det bedste er, at en hel del af musikken ved KLANG i KU.BE er komponeret af meget unge mennesker. Det er ikke kun musik for yngre mennesker, men også af yngre mennesker. Velkommen til børnekoncerter, musikskole-elever, musikformidling, kinesiske instrumenter og meget mere.

Type
Koncert
Dato og Tidspunkt
1. juni 2019Kl. 11:00 til 12:00
Sted
KU.BE
Pris
Fri Entré