Besøg børnebibliotekets installation Fortælleskoven fra den 10. august til den 29. september

Besøg børnebibliotekets installation Fortælleskoven med helt nye ord og billeder af forfatter Kim Fupz Aakeson og tegner Jørn Villumsen. Især sjov for børn fra 5-11 år.

Gå på opdagelse i børnebibliotekets installation Fortælleskoven og udforsk Fupz og Villumsens underfundige nye univers. Når du besøgt Fortælleskoven, er du også selv blevet fortæller.

Velkommen i Fortælleskoven
En Fortælleskov er vokset frem. Her kan børn fra 5-11 år bevæge sig blandt findeord, farevildelser og fantastiske fortællinger. Fortælleskoven vokser inde i et overdimensioneret dukketeater. Herinde skinner solen altid. Og det sner, mens bladene springer ud. Vinden suser i trækronerne og Grøntrutteren spiser sig tyk i jordbær om natten. På bestemte tidspunkter dukker skovfogeden op.

Fra frø til skov med Fupz og Villumsen
Skoven er dyrket frem med ordfrø af Kim Fupz Aakeson og billedfrø af Jørn Villumsen. Kim Fupz Aakeson er forfatter til bl.a. børnebøgerne om Vitello, romaner for voksne og filmmanuskripter. Jørn Villumsen har tegnet vilde streger for Politiken i mange år. Men det er absolut første gang de to har produceret frø til en Fortælleskov.

Tre biblioteker planter skoven
Bibliotekerne Frederiksberg, Helsingør og Albertslund har som en del af projektsamarbejdet Det Litterære Udstillingshus været med til at skabe installationen sammen med arkitekt Kasper Lyneborg, Kronværket og Bigom Krogstrup. Projektet er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

Fri entré 

Type
Uden tilmelding
Målgruppe
5-11år
Dato og Tidspunkt
10-29. september 2018Kl. 10:00 til 19:30
Sted
Frederiksberg Hovedbibliotek
Pris
Fri entré