En hel dag med Street Art, Breakdance, Hip Hop Dans og Parkour i KU.BE

Program for dagen

  • 12.00-16.00: EOTO
  • 16.00-17.00: Bust da Breakz 3.0 (forestilling)
  • 17.00-19.00: Fri dans med DJ

EOTO
EOTO er en del af Detour Urban Dance Festival og er for både børn, unge og voksne.

På dagen opsættes der stationer i hele KU.BE, hvor der undervises i henholdsvis Beatbox, Street Art, Breakdance, Hip Hop Dans og Parkour. Som festivalgænger kan du gå fra station til station og selv vælge, hvor lang tid du vil opholde dig det enkelte sted - der er nemlig intet tidsskema, du skal holde dig til.

Formålet med EOTO er at tage tingene tilbage til rødderne og til formålet med kulturen – at give tilbage til de mennesker, det samfund og miljø, der har været grobund for selve kulturen.
Each One Teach One-arbejdet handler om at videregive, dele og udbrede kulturen, så flere har mulighed for at deltage, lege med og være en del af et større positivt fællesskab.

Bust da Breakz 3.0 
Bliv revet med, når 6 breakdansere og 1 human beatboxer flyver afsted i uortodoks akrobatik, improviserede luftdrej og gulvnære vridninger i hæsblæsende tempo. 

Bust da Breakz 3.0 er en humoristisk fortælling om human beatboxeren Jais der har intet mindre end 6 farverige og modstridende personligheder, der dagligt kæmper om styringen af hans hjerne. De slås om at diktere og styre, hvem der får lov til at komme til udtryk og kæmper om at komme frem i lyset - til lyden af publikums højlydte bifald og anderkendelse. 

Igennem hiphop- og rapmusik battler beatboxeren mod hans hjernes splittede karakter visualiseret som 6 personligheder – 4 BBoys og 2 BGirls - der alle sammen gerne vil vise deres særskilte moves, tricks og personlighed frem. Hvem får kontrollen? Hvem bliver skubbet af vejen? Og hvem står tilbage? Uanset hvilken aldersgruppe man tilhører, er man sikret underholdning i denne komiske, visuelt dragende og energikompakte forestilling.

EOTO er støttet af Frederiksberg Kommune og er en del af Hip Hop Hub, som er støttet af Nordea‐Fonden. 

Læs mere på www.hiphophub.dk.

Type
Festival
Målgruppe
Børn
Unge
Voksne
Dato og Tidspunkt
2. september 2017Kl. 12:00 til 18:00
Pris
Fri entré