Didde Gutfelt og Fortælleklubben fra Domus Vista Bibliotek besøger Den Gule Kulturcafé og puster liv i minderne om kaffebordet.

Kaffebordet har ændret sig. Engang var der lagt fine duge på. Sukkerskålen var fyldt med knaldsukker, og flødekanden manglede aldrig. Rygefadet gik rundt, og småkagerne var hjemmebagte med rigtigt smør. Sådan var det dengang, inden der kom plastikkopper og automatkaffe.

Didde Gutfelt og FortælleKlubben lader minderne rulle og har fundet det pæne stel frem. Der dækkes fint op og serveres kaffe og historier. Kom og nyd en kaffetår af tyndt porcelæn og find selv fortællingerne frem fra dengang, du var barn og ikke måtte plette på dugen.

Arrangementet starter kl. 14.30, og dørene åbner kl. 14.00.

Om Den Gule Kulturcafé
Den Gule Kulturcafé er et kulturelt mødested for seniorer i KU.BE. Den 3. onsdag i måneden fra kl. 14.00-16.00 inviterer caféen til et kulturelt arrangement. Det kan fx være et foredrag, en musikalsk optræden, fællessang, erindringscafé eller lignende. Arrangementerne er først og fremmest for seniorer, men alle er velkomne. Entréen er fri.

Det er ikke en forudsætning, at du er medlem af foreningen for at kunne deltage i de kulturelle arrangementer. Men hvis du vil støtte foreningens arbejde, kan du blive medlem for et årligt kontingent på 50 kr., som indbetales på reg. nr. 5337 og kontonr. 0241164. Husk at angive dit fulde navn i tekstfeltet. Og skriv gerne adresse, telefon og mailadresse i meddelelsesfeltet - eller send en mail til kassereren med oplysningerne på mail: mbcarehb@gmail.com.

 

Type
Foredrag
Målgruppe
Ældre
Dato og Tidspunkt
20. september 2017Kl. 14:00 til 16:00
Pris
Fri entré