Lillian Hjorth-West tager dig på en humoristisk rundrejse sammen med Halfdan Rasmussen, Victor Borge og mangle flere!

'Vejret er godt, så længe man kan trække det', sagde Storm P, og 'Smilet er den korteste afstand mellem mennesker', sagde Victor Borge.

Lillian Hjorth-West tager tilhørerne med på en humoristisk rundrejse sammen med Halfdan Rasmussen, Victor Borge, Gøg og Gokke, Storm P, Osvald Helmuth og andre, der skaber glæde, hvor de går.

Dørene åbner kl. 14.00, mens selve arrangementet starter kl. 14.30.

Om Den Gule Kulturcafé
Den Gule Kulturcafé er et kulturelt mødested for seniorer i KU.BE. Den 3. onsdag i måneden fra kl. 14.00-16.00 inviterer caféen til et kulturelt arrangement. Det kan fx være et foredrag, en musikalsk optræden, fællessang, erindringscafé eller lignende. Arrangementerne er først og fremmest for seniorer, men alle er velkomne. Entréen er fri.

Det er ikke en forudsætning, at du er medlem af foreningen for at kunne deltage i de kulturelle arrangementer. Men hvis du vil støtte foreningens arbejde, kan du blive medlem for et årligt kontingent på 50 kr., som indbetales på reg. nr. 5337 og kontonr. 0241164. Husk at angive dit fulde navn i tekstfeltet. Og skriv gerne adresse, telefon og mailadresse i meddelelsesfeltet - eller send en mail til kassereren med oplysningerne på mail: mbcarehb@gmail.com.

Type
Foredrag
Målgruppe
Ældre
Dato og Tidspunkt
21. februar 2018Kl. 14:00
Pris
Fri entré