Kom og hør Erik Aksel Ejner Lindgreen fortælle om kemi, kirke og køkken tilsat historie, humle og humor. Alle er velkomne.

Et foredrag af farmaceut Erik Aksel Ejner Lindgren om kemi mellem mennesker, i køkkenet, krydret med historier om stort og småt fra Napoleon over bly til Kaj Munk.

Om Den Gule Kulturcafé
Foreningen Den Gule Kulturcafé er et kulturelt mødested for seniorer i KU.BE. Den 3. onsdag i måneden fra kl. 14-16 er der et kulturelt arrangement. Det kan fx være foredrag, musikalsk optræden, fællessang, erindringscafé og lignende. Vores arrangementer er først og fremmest for seniorer, men alle er velkomne. Det er gratis at deltage.

Det er ikke en forudsætning, at man er medlem af foreningen for at kunne deltage i de kulturelle arrangementer. MEN, hvis du vil støtte foreningens arbejde, kan du blive medlem for et årligt kontingent på kr. 50,-, som indbetales på reg. nr. 5337 og kontonr. 0241164. HUSK at angive dit fulde navn i tekstfeltet. Og skriv gerne adresse, telefon og mailadresse i meddelelsesfeltet, eller send en mail til kassereren med oplysningerne på mail: mbcarehb@gmail.com.

Arrangeret af Foreningen Den Gule Kulturcafé.

Type
Foredrag
Målgruppe
Ældre
Dato og Tidspunkt
20. juni 2018Kl. 14:00
Pris
Gratis