Kom og syng med, når komponist og musiker Bodil Heister trakterer fra den danske sangskat og fortæller om sangene og personerne bag. Alle er velkomne.

Bodil Heister fortæller levende og underholdende om personerne bag den danske sangskat - og om sine egne kompositioner og sange. Hun vil præsentere årstidens danske sange fra højskolesangbogen. Hver enkelt sang får et par ord med på vejen - let og uhøjtideligt - som baggrund for en hyggelig og stemningsfuld eftermiddag.
Bodil Heister er pianist og komponist til bl.a. julekalenderen Jul på Slottet, opera, teater & film, og vi får lejlighed til at synge nogle af Bodils egne kompositioner til digte af Sophus Claussen, Piet Hein (som hun kendte personligt) og H.C. Andersen - og et par sange fra Jul på Slottet. Hendes nye salmemelodier til Bellmans salmer (oversat til dansk af Ulrik Cold) får vi også lejlighed til at høre.

Om Den Gule Kulturcafé
Foreningen Den Gule Kulturcafé er et kulturelt mødested for seniorer i KU.BE. Den 3. onsdag i måneden fra kl. 14-16 er der et kulturelt arrangement. Det kan fx være foredrag, musikalsk optræden, fællessang, erindringscafé og lignende. Vores arrangementer er først og fremmest for seniorer, men alle er velkomne. Det er gratis at deltage.

Det er ikke en forudsætning, at man er medlem af foreningen for at kunne deltage i de kulturelle arrangementer. MEN, hvis du vil støtte foreningens arbejde, kan du blive medlem for et årligt kontingent på kr. 50,-, som indbetales på reg. nr. 5337 og kontonr. 0241164. HUSK at angive dit fulde navn i tekstfeltet. Og skriv gerne adresse, telefon og mailadresse i meddelelsesfeltet, eller send en mail til kassereren med oplysningerne på mail: mbcarehb@gmail.com.

Arrangeret af Foreningen Den Gule Kulturcafé.

Type
Foredrag
Målgruppe
Ældre
Dato og Tidspunkt
16. maj 2018Kl. 14:00
Pris
Gratis