Er du lærer eller pædagog? Så læs vores bookingprocedurer nedenfor.

KU.BE skal rumme folk i alle aldre og med forskellige temperamenter og behov, og det kan godt være en udfordring at sikre en god balance mellem de mange brugergruppers behov.

Derfor er det vigtigt, at du som pædagog eller lærer selv går aktivt rundt i huset og holder opsyn med børnene. Alle legefaciliteterne er bygget til at kunne bære voksne, så der er intet til hinder for at lade sig rive med og kaste sig ud i legen. Det er endda sundt!

Du kan også lade dig inspirere af undervisningmateriale udviklet særligt til KU.BE.

Booking for skoler og institutioner
Vi henviser daginstitutioner og skoler til nedenstående bookingprocedurer.
En booking er først endelig, når du har modtaget en skriftlig eller mundtlig bekræftelse. Du kan altså ikke booke ved at lægge en besked på telefonsvareren. Man skal booke mindst en uge i forvejen og tidsrummet for et besøg er fra 9.30-14.00.

Daginstitutioner
Daginstitutioner skal melde deres ankomst på forhånd ved at rette henvendelse til vores frontdesk på telefon 28 98 09 24. Vi kan max. rumme 4 daginstitutioner ad gangen, og besøget må max. vare 2,5 timer inklusiv spisning.

Skoler
Skoler skal melde deres ankomst på forhånd ved at rette henvendelse til vores frivilligkoordinator på dica01@frederiksberg.dk.

I mailen skal følgende informationer fremgå:

  • Hvad hedder skolen?
  • Hvilken dag vil I komme?
  • I hvilket tidsrum vil I komme? (max 2,5 time inklusiv spisning)
  • Hvor mange børn og voksne bliver I?
  • Hvilken aldersgruppe er børnene?
  • Har I besøgt os før?
  • Spiser I madpakker?
  • Navn og tlf.nr. på kontaktperson

En vigtig ting at pointere er, at besøget skal være lærerstyret. Det betyder, at I skal gå rundt i huset i samlet flok, lærere og elever. Der skal minimum være to lærere pr. klasse.

Alle henvendelser angående institutions -og skolebesøg behandles mandage og tirsdage.  

Undervisningsmateriale
Få inspiration til en sjov og anderledes idrætstime i KU.BE og download undervisningsmateriale specifikt udviklet til huset og haven. I skal være opmærksomme på, at materialet er svarende til aldersgruppen 1.-5. klasse. Hvis I er en 6. klasse eller op efter, anbefaler vi, at I selv sørger for en anden form for lærerstyret undervisning.

Retningslinjer
Til højre på siden findes vores retningslinjer, som meget gerne må gennemgås, inden I kommer. Der vil altid være personale til at tage imod jer og kickstarte en sjov dag i KU.BE.