I 2020 kan du spise aftensmad hver dag i KU.BE
Mandag til lørdag udvider vi køkkenets åbningstid til klokken 19. Velkommen i SPISE.STUEN.

Fra torsdag den 6. februar 2020 kan I spise aftensmad fra mandag til lørdag i KU.BE.

Vores aftenåbningskoncept hedder SPISE.STUEN. Vi skruer op for hyggen, ned for lyset, og sætter som vanligt fokus på velsmagende hverdagsmad og bæredygtighed.

Det er stadig Glad, der styrer køkkenet med sikker hånd ud i aftentimerne. Aftenmenuen er et sharing-koncept, hvor man deler med det selskab, man er i - med en ny aftenret på menuen hver dag fra mandag til lørdag. Der vil altid være en aftenens ret både for kødspiserne og for vegetarerne. Udover aftenens ret vil der være nogle af de velkendte favoritter fra Glads nuværende menukort at vælge imellem. 

Vi glæder os til køkkenets nye aftenåbningstider, for det betyder, at uanset om I skal til koncert, dans, teater, yoga eller noget helt femte i huset i aftentimerne, kan I nu kombinere det med lækker aftensmad fra vores velkendte Glad-kokke.
 
Åbningsaften
Torsdag den 6. februar fejrer vi de nye aftenåbningstider med mad, bobler og musik. Aftenen er samtidig kickstarten på vores Vinterjazz-arrangementer. Mere info følger her på siden.

Fællesspisninger om onsdagen
Vores populære fællesspisninger ved langbord kører videre som vanligt om onsdagen: Glad Aftensmad: Fællesspisning hver onsdag

Fik I læst de andre nyheder fra huset?
I kan læse KU.BEs nyhedsbrev for januar 2020 her: Store nyheder i KU.BE i det kommende år