Kom med til vores åbningsaften af SPISE.STUEN torsdag den 6. februar!

Torsdag den 6. februar slår vi dørene op for SPISE.STUEN. Fremover kan I spise aftensmad hver dag i KU.BE. Kom med til vores åbningsaften! Vi sørger for bobler på huset, dj og god stemning - og dagens ret til 79 kr. De første bobler skænkes kl. 17.

Aftenen er samtidig kickstarten på vores Vinterjazz-arrangementer, så der er ekstra god musik i luften. Book bord her: SPISE.STUEN dinnerbooking.

SPISE.STUEN 
Vi skruer op for hyggen, ned for lyset, og sætter som vanligt fokus på velsmagende hverdagsmad og bæredygtighed - serveret i hyggelige og afslappede omgivelser. Perfekt før koncerten eller foredraget, perfekt til studiebudgettet, og perfekt til børnefamilien. SPISE.STUEN er fremover åben mandag til lørdag fra kl. 17. Køkkenet lukker kl. 19.

Dagens ret torsdag den 6. februar

  • Forloren hare m. kartofler og vildtsovs
  • Løgmarmelade med urter
  • Æbler med tyttebær og rosmarin
  • Balsamico-glaserede gulerødder
  • Vegetarretten: Forloren forloren hare

Derudover vil i kunne bestille klassikerne fra menukortet - f.eks. KU.BE-burgeren, salater eller en pastaret (se menukortet her (i højre side)).

Bordbooking
Book bord til spisning i SPISE.STUEN her. I kan læse mere om SPISE.STUEN og se menukortene her.

Mere info om SPISE.STUEN
Det er stadig Glad, der styrer køkkenet med sikker hånd ud i aftentimerne. Aftenmenuen er et sharing-koncept, hvor man deler med det selskab, man er i - med en ny aftenret på menuen hver dag fra mandag til lørdag. Der vil altid være en aftenens ret både for kødspiserne og for vegetarerne. Udover aftenens ret vil der være nogle af de velkendte favoritter fra Glads nuværende menukort at vælge imellem. 

Vi glæder os til køkkenets nye aftenåbningstider, for det betyder, at uanset om I skal til koncert, dans, teater, yoga eller noget helt femte i huset i aftentimerne, kan I nu kombinere det med lækker aftensmad fra vores velkendte Glad-kokke.

Læs vores nyhedsbrev
Fik du læst vores nyhedsbrev for februar, som vi har sendt ud den 28. januar? Hvis ikke kan læse det her - og tilmelde dig mailinglisten.

Type
Spisning
Dato og Tidspunkt
6. februar 2020Kl. 17:00 til 19:00
Sted
SPISE.STUEN