Bliv klar til at starte i skole.

Kom til en weekend fyldt med syning og klippeklister, bamser og skole på den sjove måde.   

Nu da dit barn skal starte i skole, skal yndlingsbamsen da også gøres skoleklar. Vi bruger lørdag eftermiddag på at sy bamsen en skoletaske af genbrugsstof. Søndag eftermiddag går med at klippe og lime bøger i bamsestørrelse. Imens tager vi en snak om, hvad bamsen skal lave i skolen. Hvad er bamses yndlingsfag? Hvad skal den have med på madpakken? Får bamsen mon nogle nye venner? Hvad er det bedste ved at gå i skole? Samtidig har børnene noget mellem hænderne og kan udfolde sig kreativt og finmotorisk.

Catrine står klar til at vejlede børnene i at sy, hjælpe med materialer og tage en snak med børnene om deres interesser. Alt, hvad du skal bruge til bamsens skoletaske og skolebøger, er til rådighed. Det eneste I behøver medbringe er selvfølgelig jeres bamse, så vi kan få skoletasken til at passe og høre om alt, hvad bamsen glæder sig til ved skolestart!

Om lørdagen foregår workshoppen fra 12-15, og om søndagen fra 12-14. Medbring gerne en snack, hvis dit barn skulle blive sulten. Workshoppen er for børnene. Mens børnene syr, kan forældrene udforske KU.BE eller tage en kop kaffe i cafeen.

Tilmeld dit barn til begge dage for 30 kr.

Lørdag kl. 12-15, søndag kl. 12-14. Dit barn skal deltage begge dage.

For børn i FFO, 0. og 1. klasse.  Der er plads til 10 børn til workshoppen. 

Workshop ved Catrine Knudsen fra KU.BE's Kulturcrew.

 

Type
Workshop
Målgruppe
Børn
Dato og Tidspunkt
17-18. august 2019Kl. 12:00 til 15:00
Sted
KU.BE